økoiffieræske med legetøj
Pris
296 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297403

EAN: 3280250026082

økoiffieræske med legetøj
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gå afsted til det store spilfest med 75-delt spil mad, der er sat fra 100% Chef-linjen i Ecoiffier. Det omfattende sæt inkluderer alt fra frugt og grøntsager til søde delikatesser, pølser, fisk, drikkevarer og dåser, alt, hvad hjertet hos en lille forretningsmand ønsker, så købmænd smager eller leger køkkener kan fyldes og suppleres ideelt! Efter spillet kan alt tilbehør let opbevares i den praktiske boks.

produktoplysninger:
  • dimensioner: 41,5 x 21 x 25 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Dette er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 til 6 år med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsfabrikants credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abrick-byggestenene kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollespilssortimentet er nøglen til voksenverdenen og er blevet en integreret tigerdel af børns udvikling. Ved at genoptage hverdagssituationer trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment af produkter i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

økoiffieræske med legetøj
296 kr