øko-hamburger sæt med bakke
Pris
178 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297401

EAN: 3280250025801

øko-hamburger sæt med bakke
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med det legende hamburger-sæt fra Ecoiffier kan du oprette en burger-menu til to små gourmeter! Legesættet indeholder to burgere, der kan sættes sammen med bøffer, salat, tomat og ost plus pommes frites med ketchup og mayonnaise, to læskedrikke, to donuts, en cupcake og is til dessert. Takket være den lille bakke kan delikatesser serveres perfekt. I alt 25 tilbehør, fremstillet af letplejelig plastik uden skarpe kanter og hjørner, velegnet til børn i alderen 18 måneder og derover. Også ideel som tilbehør til legekøkkenet eller butikken.

produktdetaljer:
  • Mål: 38 x 9,3 x 28 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Ecoiffier:
Ecoiffier Produkterne er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 år til 6 år med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsproducents credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abrick-byggestenene kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollespilssortimentet er nøglen til voksenverdenen og er blevet en integreret tigerdel af børns udvikling. Ved at genoptage hverdagssituationer trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment af produkter i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: øko-hamburger sæt med bakke
4.8
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

øko-hamburger sæt med bakke
øko-hamburger sæt med bakke
178 kr