Oball Click & Go ™ - synk: ßÇÈâÈâ

Oball Click & Go ™ - synk: ßÇÈâÈâ


Pris
93 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278507

EAN: 074451107311

Oball Click & Go ™ - synk: ßÇÈâÈâ
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Klik, drej og rangle! Dette farverige legetøj er forskelligt fra enhver rangle, du har set før. De farverige bolde klikker og drejer for at skabe et langvarigt spil sjovt med adskillige kædereaktioner. Din baby vil bruge timer på at finde nye måder at bruge legetøjet til i sin fulde lyd. Den unikke Oball-funktion Design gør det nemt for selv de mindste hænder at få fat i Click y Twister. Lyt til din baby spille rangle igen og igen!

Detaljer:
  • Emballagemål: ca. 23 x 14 x 6 cm
  • Materiale: plast
  • Grib med rangle
  • Med gribehuller
  • Elementer kan bøjes i forskellige retninger
  • Alder: fra 3 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Oball Click & Go ™ - synk: ßÇÈâÈâ
93 kr