nuvita UV-sterilisator MellyPlus
Vejl. pris¹
186 kr
Pris
174 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317831

EAN: 5350555027591

nuvita UV-sterilisator MellyPlus
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
UV-sterilisering er en miljøvenlig og naturlig måde at fjerne patogener og bakterier på, da den fungerer med ozon, der produceres af UV-stråler, og derfor ikke efterlader kemiske rester eller ubehagelige lugte eller smagsstoffer.

UV-sterilisatoren fra Nuvita er batteridrevet, og dens kompakte størrelse gør den ideel til at rejse med. Det er hurtigt og nemt at bruge den, idet sterilisatoren blot monteres på flasker eller brystvorter. Mindre redskaber som f.eks. sutter kan placeres direkte indeni.
Inden for tre minutter er alt 99,9 % rent og bakteriefrit og kan bruges med det samme uden skylning eller ekstra arbejde.

Nuvita UV-sterilisatoren er en af de hurtigste sterilisatorer i verden! Inden for to minutter er alle dine ting rene og 99,9 % fri for bakterier og bakterier. Den innovative steriliseringsteknologi fra Nuvita producerer UV-stråler, der steriliserer alle dele af indholdet og efterlader en behagelig, ren duft. Sutter og flasker kan steriliseres, uden at de skal fjernes fra flasken.

UV-sterilisatoren er lille og let og passer derfor med i enhver blespandstaske, rygsæk eller håndtaske. Takket være åbningen på 5,6 cm kan du bruge den til alle populære sutter på markedet samt til sutter og standard- eller bredhalsede flasker. Du skal blot fjerne den nederste del og placere sterilisatoren på sutten eller den åbne flaske; sterilisatoren kan sterilisere indersiden af flasken, selv når du er på farten.

Produktdetaljer:
  • Farve: Grøn
  • Miljøvenlig og naturlig måde at fjerne patogener og bakterier på
  • Batteridrevet: Alkalisk
  • Inden for tre minutter er alt 99,9% rent og bakteriefrit
  • Lille og let og passer derfor i enhver ble taske

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: nuvita UV-sterilisator MellyPlus
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

nuvita UV-sterilisator MellyPlus
nuvita UV-sterilisator MellyPlus
Vejl. pris¹ 186 kr
174 kr