nuvita SteriEasy Pro elektrisk dampsterilisator Digital
-14%

nuvita SteriEasy Pro elektrisk dampsterilisator Digital


Vejl. pris¹
670 kr
Pris
577 kr
Fri fragt
Du sparer
93 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317828

EAN: 5350555021070

nuvita SteriEasy Pro elektrisk dampsterilisator Digital
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den elektriske dampsterilisator SteriEasy Pro Digital fra Nuvita fylder meget lidt i køkkenet. Samtidig er kapaciteten perfekt optimeret til at sterilisere tilbehør - uanset om det er små eller store genstande.

Dampsterilisation er den sundeste og mest naturlige måde at fjerne bakterier og bakterier på uden brug af skrappe kemikalier eller tilsætning af ubehagelige lugte til delene.
Den kompakte dampsterilisator fra Nuvita arbejder med 100 °C varm damp og fjerner derfor grundigt alle bakterier og andre bakterier. Det kræver ingen skrappe kemikalier, er 100 % naturligt og sikkert for dit barn og hele familien.

Det innovative sikkerhedssystem slukker automatisk for apparatet, når steriliseringscyklussen er afsluttet. En nedtælling viser dig, hvor længe dine genstande forbliver steriliserede, så længe du ikke har åbnet låget.
Sterilisatoren kan rumme op til seks flasker, og flaskeholderen med bred hals er også velegnet til glasflasker.

En dampsterilisator til flasker til alle lejligheder! Denne model tilpasser sig dine behov, sparer dig og din familie for meget plads og passer ind i selv det mindste køkken. Sterilisering har aldrig været så nemt!

Produktdetaljer:
  • Sikker og naturlig
  • Tidsbesparelse
  • Masser af plads til alle flaske størrelser
  • Ukompliceret rengøring
  • Innovativ 24 timers sterilisator-teknologi
  • Tid til sterilisering: 6 minutter
  • En speciel glasflaskeholder er inkluderet
  • Steriliseringstype: Digital - 100 °C damp
  • Kapacitet: op til 6 sutteflasker + tilbehør

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

nuvita SteriEasy Pro elektrisk dampsterilisator Digital
nuvita SteriEasy Pro elektrisk dampsterilisator Digital
Vejl. pris¹ 670 kr
577 kr