nuvita Startsæt fra 6m+ i blå
-18%
Vejl. pris¹
260 kr
Pris
212 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
48 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318361

EAN: 5350555013969

nuvita Startsæt fra 6m+ i blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et sæt til de tidlige faser af fravænning. Det opmuntrer dit barn til at udforske, hvordan det kan håndtere skeen og drikke på egen hånd.
Anbefales fra 6 måneders alderen til de første måltider, når du har brug for mere tid og tålmodighed.
Sættet består af en skål med en varmtvandstank, der holder babymaden varm. Fælgene beskytter mod spild. Der medfølger også en skridsikker bund, en ske med blød silikonespids og let greb samt en øvelseskop med tud af blød silikone, ergonomiske håndtag og hygiejnisk låg.

Produktdetaljer:
  • Ingen BPA
  • Materiale: silikone
  • Alder: fra 6 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

nuvita Startsæt fra 6m+ i blå
nuvita Startsæt fra 6m+ i blå
Vejl. pris¹ 260 kr
212 kr