❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
nuvita digital er flaskevarmer
Pris
438 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A317832

EAN: 5350555006961

nuvita digital er flaskevarmer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne digital e-flaskevarmer er topmodellen i den nye serie af flaskevarmere fra Nuvita .
Den er designet som et teknologisk avanceret, men alligevel enkelt og praktisk produkt og har en LED-skærm og knapper til valg og kalibrering af det valgte program. Takket være de praktiske ikoner, der vises og tydeligt minder om den valgte funktion, er det nemt at identificere hvert program direkte på skærmen.

Med det ultrahurtige opvarmningsprogram opvarmer den hurtigt flasken på kun 1 minut og 15 sekunder, mens det med de gradvise opvarmningsprogrammer er muligt at opvarme og optø modermælk og babymad uden at ændre deres ernæringsmæssige principper.
Den optøer og opvarmer din modermælk uden at overopvarme den, så næringsværdierne forbliver intakte.

Der er fire forskellige forudindstillede programmer med ideelle indstillinger til ethvert behov og med en programmerbar timer på op til 12 timer. Den opretholder automatisk temperaturen, så flasken altid er klar, når dit barn vågner. Især nyttig til natmadning.

Med det specielle låg, der medfølger, giver den kraftige 100 °C dampvarmeteknologi dig mulighed for at sterilisere sutter, sutteflasker, bideringe og sutter, så bakterier og bakterier fjernes på naturlig vis.

Produktdetaljer:
  • Hurtig og homogen opvarmning på 1 minut og 15 sekunder
  • Skånsom optøning
  • Kompatibel med alle flasker og krukker
  • Programmerbar timer
  • Let at bruge og programmerbar
  • Sterilisatorfunktion
  • 320W
  • Vedligeholdelse af temperaturen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

nuvita digital er flaskevarmer
nuvita digital er flaskevarmer
438 kr