nuvita Babyflaske Anti - Kolik Mimic Cool! 150ml i lilla

nuvita Babyflaske Anti - Kolik Mimic Cool! 150ml i lilla


Variant:
  • nuvita Babyflaske Anti - Colic Mimic Cool! 150ml i sort
  • nuvita Babyflaske Anti - Kolik Mimic Cool! 150ml i lilla

Vejl. pris¹
71 kr
Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318142

EAN: 5350555012467

nuvita Babyflaske Anti - Kolik Mimic Cool! 150ml i lilla
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Intensiv forskning fra Nuvita har ført til udviklingen af Mimic, en innovativ sutteflaske, der gør det muligt at skifte mellem amning og flaskefodring så naturligt som muligt.
Det er bedst at amme så længe som muligt, både for dig og for dit barn. Men nogle gange er det desværre ikke muligt, enten på grund af helbredsproblemer, problemer med at få barnet i munden eller fordi du simpelthen skal tilbage på arbejde og være væk fra dit barn i lange perioder hver dag.

Nuvita Mimic-babyflasker gør det under alle omstændigheder muligt at foretage en nem og stressfri overgang fra bryst til flaske. Den flade, aflange form på sutten letter den naturlige bølgelignende tungebevægelse, mens den hule base af sutten er modelleret efter en ægte brystvorte med hensyn til elasticitet og formbarhed. Det hudlignende silikonemateriale af høj kvalitet og den brede overflade giver dit barn følelsen af ægte hudkontakt med moderens bryst.
Mimic babyflasker kan bruges med brystvorter i 4 forskellige størrelser til at regulere mælkeflowet fra nyfødt til supplerende ernæring.


Nuvita har altid ladet sig inspirere af mødre og fædre, når det drejer sig om at udvikle smarte, enkle og sikre produkter, der gør livet lettere for nye forældre. Siden 1994 har Nuvita været aktiv inden for teknisk innovation og udvikling af forbrugerelektronik og sundhedsprodukter care . Tyve års erfaring danner grundlaget for den løbende forskning og udvikling af et af de bredeste og mest omfattende produktsortimenter inden for babybranchen. Takket være sine italienske rødder har Nuvita en naturlig passion og sans for æstetik, som er genkendelig som et særkende ved Design s. Nuvita er nu et af de mest populære mærker blandt forældre - forældre, der er på udkig efter smarte, brugervenlige og sikre produkter.
Nuvita udvikler komfortable produkter til ethvert øjeblik. Hvert af produkterne er inspireret af børn og lavet til børn - fra nyfødte til treårige børn over hele verden.

Produktdetaljer:
  • Alder: 0m+
  • påfyldningsmængde: 150 ml
  • Farve: violet
  • Anti-kolik
  • Smarte, enkle og sikre produkter

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: nuvita Babyflaske Anti - Kolik Mimic Cool! 150ml i lilla
5
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

nuvita Babyflaske Anti - Kolik Mimic Cool! 150ml i lilla
nuvita Babyflaske Anti - Kolik Mimic Cool! 150ml i lilla
Vejl. pris¹ 71 kr
67 kr