NUK Sutter Trendline Winnie the Pooh Silikone str. 1 turkis / grå

NUK Sutter Trendline Winnie the Pooh Silikone str. 1 turkis / grå


  • NUK Sutter Trendline Winnie the Pooh Silikone str. 1 turkis / laks

79 kr
Pris
60 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
19 kr (24%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A216425

NUK Sutter Trendline Winnie the Pooh Silikone str. 1 turkis / grå
Sutten fra NUK trøster barnet og giver barnet tryghed.

Sutten er ortodontisk formet og dermed kæbevenlig. Formet som moderens bryst, hvilket øger komforten og trygheden. Særlige egenskaber: Suttehovedet er smallere for at reducere trykket på tænder og kæbeparti. Suttedelen er flad og undersiden er glat, således at tungen har bevægelsesfrihed og kan udøve naturlige suttebevægelser. NUK sutterne tilpasser sig barnets gane optimalt og gør at dit barn hurtigt vil acceptere den*. Sørger for tryghed.

Produktdetaljer:
  • Alder: 0-6 måneder
  • Design: turkis / grå
  • Motiv: Disney Winnie the Pooh og Tigger
  • Materiale: Silikone
  • BPA-fri
  • Forbedret NUK originalform - minder om moderbrystet og tilpasser sig barnets mund optimalt
  • Suttehovedet er ligeledes smallere samt tyndere og reducerer dermed trykket på tænder og kæbeparti
  • Suttedelen er flad og undersiden er glat, således at tungen har bevægelsesfrihed og kan udøve naturlige suttebevægelser

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.
NUK Sutter Trendline Winnie the Pooh Silikone str. 1 turkis / grå
79 kr
60 kr
Top mærker