Erstatningsforslag til udsolgte produkter

NUK Sutter Trendline Silikone størrelse 1 blå / grøn 4 stykker fra fødslen
p.t. udsolgt

NUK Sutter Trendline Silikone størrelse 1 blå / grøn 4 stykker fra fødslen


Variant:
 • NUK Sutter Trendline Silikone størrelse 1 blå / grøn 4 stykker fra fødslen
  p.t. udsolgt
 • NUK sut Fashion Trendline Silikone Gr. 1 grøn/rosa 4 Stk fra fødslen

Pris
73 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291235

NUK Sutter Trendline Silikone størrelse 1 blå / grøn 4 stykker fra fødslen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye NUK Trendline Silicone-sut: modelleret efter det kvindelige bryst, når du ammer.

Der er mange spændende eventyr, som din lille kan opdage dag efter dag. Sutten er en pålidelig ven, der giver din baby en følelse af sikkerhed og beroliger den. Uanset om din lille bliver forstyrret af mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser, vil det velkendte og instinktive suge på sutten hurtigt slappe af igen.

For at fortsætte med at optimere denne følelsesmæssige faktor, NUK, opfinderen af ??den ortodontiske napp, har nu gjort originalformen endnu bedre. Det er modelleret på det kvindelige bryst, når du ammer, hvilket passer perfekt i munden, når din baby suger på den. Sæden ved denne sut: den er særlig tynd og smal for at reducere pres på tænder og kæber. Den flade sugende del og den glatte underside sikrer en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugebevægelse. NUK Soothers tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor særligt hurtigt af babyer *. Så de giver afslapning for dig og din baby.

Anbefalet af eksperter: Den nye NUK Schnuller beroliger så godt som aldrig før.

Da NUK er især bekymret for den sunde samlede udvikling af din baby. , NUK vil gerne have, at alle NUK-babyer har en sutter, der er naturlig og egnet til kæben. Ved fremme af den kæbe-fair NUK Original form efter de nyeste medicinske erkendelser beroliger den nye sut så godt som aldrig før, for på grund af den velkendte form accepterer også ammede babyer denne sut. Ammende mødre har bekræftet over for NUK, at NUK-sutten ikke forringer amning *. Så sutten giver dig også som ny mor eller far lidt tid til afslapning og fred.

Derudover forårsager NUK-sutter ikke forkert tand- og kæbejustering. Dette sikres ved den smalle, flade og tynde sugende del. Det minimerer trykket på de små tænder og kæber og efterlader tungen nok plads til den naturlige sugebevægelse. Endnu en grund til, at den nye NUK-sut er værdsat og anbefalet af jordemødre, børnelæger og ortodontister.

Testresultater taler også klart til fordel for den nye sut: 100% ** af de adspurgte ortodontister bekræftede, at den nye NUK-sutter forårsager ikke kæbe- eller tandforstyrrelser, 95% * af babyer accepterer NUK-sutten, 90% * af mødre anbefaler det til andre, og 92% * af ammende mødre bekræfter, at den nye NUK-sut ikke forringer amningen.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre, Tyskland 2017
** Uafhængig markedsundersøgelse, 50 ortodontister, 50 børnelæger og 50 jordemødre (repræsentativ udvælgelse), Tyskland 2017

Af hensyn til bæredygtighed: NUK Sutter med genanvendelig emballage

Bæredygtighed er en topprioritet hos NUK. Vi vil give forældre mulighed for at fortsætte med at bruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-sut kommer nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at beskytte babyens yndlingsledsager mod snavs og fugt, især når du er på farten.

NUK Trendline-silikone-sut - fra kære verdensopdagere til små stilikoner

NUK Trendline-sut imponerer med sine smarte og moderne design og forvandler din kære opdagelsesinde til små stilikoner. Den anatomisk formede mundplade med flad knap undgår trykpunkter i liggende og lateral position, hvilket gør sutten ideel til at falde i søvn. Det klare silikone materiale er let at rengøre og er særligt temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, kogebestandig, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK-sutter har NUK Air System. En ventil tillader luften at trænge ud fra den sugende del. Dette holder det pænt og blødt og lindrer kæben.

produktdetaljer:
 • Forbedret NUK Originalform - modelleret efter det kvindelige bryst ved amning, hvilket passer perfekt i munden, når babyen suger på den
 • Tynd og smal pattehals reducerer pres på kæbe og tænder
 • Flad luftdel og glat underside - for en behagelig mundfølelse og masser af plads til den naturlige sugebevægelse
 • Stabil, genanvendelig transportkasse
Tekniske detaljer:
 • Størrelse: 1 fra fødslen (0 - 6 måneder)
 • Serie: Trendline
 • Fri for BPA
 • 4 stykker pr. Pakke

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers