10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
NUK Sutter Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stykker

NUK Sutter Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stykker


Variant:
  • NUK Dummy Trendline Disney Winnie the Pooh, 4 stk
  • NUK Sutter Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stykker

Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299628

NUK Sutter Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stykker
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Winnie the Pooh og hans venner i NUK-serien
Den blide Winnie the Pooh, den stadigt populære bjørn, pryder nu NUK-serien med hjertevarmende design. Ved siden af ??hans honningpotte ledsager Tigger og Eeyore ham på hans spændende rejse ind i NUK-produktverdenen. Med mod, nysgerrighed og frem for alt venskab overvinder Winnie the Pooh og hans venner hvert spændende eventyr. Opdag kollektionen nu!

NUK Trendline silikonspacer: modelleret efter det kvindelige bryst under amning
Dag efter dag har vores små mange spændende eventyr at opdage. Sutten er en pålidelig ven, der giver din baby en følelse af sikkerhed og beroliger ham eller hende. Uanset om mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser har bekymret din lille, vil det velkendte og instinktive suge på sutten hurtigt slappe af igen. For yderligere at optimere denne følelsesmæssige faktor har NUK, opfinderen af ??den kæbevenlige sutter, gjort den originale form endnu bedre. Det er modelleret på det kvindelige bryst, når du ammer, hvilket passer perfekt i munden, når din baby suger på den. Det særlige ved denne sut er, at den er særlig tynd og smal for at reducere pres på tænder og kæber. Den flade sugende del og den glatte underside sikrer en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugebevægelse. NUK Soothers tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor særligt hurtigt af babyer *. Så de sikrer afslapning for din baby og for dig.

Anbefalet af eksperter: NUK Soothers beroliger bedre end nogensinde før
Da den sunde samlede udvikling af din baby er særlig vigtig for os, vi ønsker, at enhver NUK-baby skal have en sutter, der er tæt på naturen og egnet til kæben. Takket være den videre udvikling af den kæbevenlige NUK Original-form i henhold til de nyeste medicinske fund er NUK-sutten mere beroligende end nogensinde før, fordi den velkendte form betyder, at selv ammede babyer accepterer denne sut godt. Ammende mødre har bekræftet, at NUK-sutten ikke interfererer med amning *. Dette betyder, at selv nye mødre kan slappe af og hvile i nogen tid.
Hvad mere er, NUK-sutter forårsager ingen forkert justering af tænder eller kæbe. Den smalle, flade og tynde sugende del sikrer dette. Det minimerer trykket på de små tænder og kæben og efterlader tungen nok plads til den naturlige sugebevægelse. Endnu en grund til, at NUK-nøgler bliver værdsat og anbefalet af jordemødre, børnelæger og ortodontister.
Testresultater taler også tydeligt til sutten: For eksempel bekræfter 100% ** af de undersøgte ortodontister, at NUK-sutter ikke forårsager enhver forkert justering af kæbe eller tænder, 95% * af babyer accepterer NUK-sut, 90% * af mødre anbefaler det, og 92% * af ammende mødre bekræfter, at NUK-sut ikke forringer amning.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre, Tyskland 2017
** Uafhængig markedsundersøgelse, 50 ortodontister, 50 børnelæger og 50 jordemødre (repræsentativt valgt), Tyskland 2017.

Af hensyn til bæredygtighed: NUK Soother med genanvendelig emballage
Bæredygtighed er meget vigtigt for os. Vi vil give dig muligheden for at bruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-sut kommer nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at beskytte din babys foretrukne ledsager mod snavs og fugt, især når du rejser.

Den perfekte sut til alle små Disney-fans: NUK Disney Winnie the Pooh Trendline silikone-sut
Trendline-sutten fra NUK Disney ""Winnie the Pooh"" -samlingen kommer med smukke motiver af Disney-karakteren Winnie the Pooh og hans venner og vil glæde enhver lille Disney-fan. Den anatomisk formede mundplade med flad knap undgår trykpunkter i mave- og sideposition, hvilket gør sutten ideel til at falde i søvn. Det klare silikone materiale er let at rengøre og er særligt temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, kogebestandig, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK-sutter har NUK Air System. En ventil tillader luften at trænge ud fra den sugende del. Dette holder det pænt og blødt og smidbart og lindrer pres på kæben.

Produktdetaljer:
  • Anatomisk formet mundplade med flad knap for at forhindre trykpunkter i udsat og sideposition - ideel til at falde i søvn
  • Tynd og smal pattehals - reducerer pres på kæbe og tænder
  • Flad sugende del og glat bund - for mere plads til naturlig sugebevægelse
  • Genanvendelig sutboks, BPA-fri, 4 stykker
  • Motiver i unikt design

"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
45 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Sutter Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stykker
5
62 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 57
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Sutter Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stykker
NUK Sutter Trendline Disney Winnie the Pooh 4 stykker
88 kr