NUK Sutter Space Night størrelse 3 silikone ræv / ildflue, 4 stk

NUK Sutter Space Night størrelse 3 silikone ræv / ildflue, 4 stkPris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A305701

NUK Sutter Space Night størrelse 3 silikone ræv / ildflue, 4 stk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Space Night: NUK Soother med lyseffekt
NUK Light-up sutter hjælper din baby let med at finde vej til drømmelandet. Takket være et selvlysende materiale, der er sikkert for babyer, udsender de en blød glød i mørket og kan derfor findes hurtigt og nemt om natten.

NUK Space Soother: Lader delikat babyhud trække vejret
Luft og kærlighed til huden! Babyhud er delikat og følsom. Selv hvis din baby elsker sin sut, kan spyt fra sugning stresse huden. Derfor designede vi vores NUK Space-sut, der giver huden luft og plads til at trække vejret. En effekt, som 99% af mødrene bekræfter. * Takket være sit unikke design er Space-sutten ikke kun skånsom mod huden, den ser også godt ud. Og nu kommer der med mange nye designs. Naturligvis har patten på NUK Space-sutten den originale NUK-form, der er baseret på moderens bryst, når du ammer. Så NUK-sutter fremmer en sund oral udvikling, accepteres af 95% af babyerne ** og forårsager ikke sugende forvirring. ** patten er så flad, tynd og smal, at den passer perfekt i den lille mund og efterlader plads nok til tungen og kæbe for at bevæge sig naturligt. En kendsgerning bekræftet af jordemødre, børnelæger og ortodontister ** såvel som mødre ***. Den anatomisk korrekte NUK-form er ideel, fordi det er bevist, at naturlig sugning ikke kun hjælper med at indtage mad, men også hjælper med at udvikle vigtige færdigheder såsom ordentlig synke, tygge og i sidste ende tale.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 114 mødre Tyskland 2018
Uafhængig markedsundersøgelse, 50 jordemødre, 50 børnelæger og 50 ortodontister Tyskland 2017
*** Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre Tyskland 2017

For kærlighed til bæredygtighed: NUK sut med genanvendelig emballage
Bæredygtighed er meget vigtigt for os. Vi vil give forældre mulighed for at bruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-sutter kommer nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at beskytte babyens foretrukne følgesvend mod snavs og fugt, især når du rejser.

Produktoplysninger:
  • Specielt designet til babyens særligt følsomme hud
  • Maksimal luftcirkulation gennem ekstra store åbninger i mundpladen
  • Knap med glød i den mørke effekt - uskadelig selvlysende materiale
  • Fladere sugende del og glattere underside - for mere plads til den naturlige sugebevægelse
  • Ínhalt: 4 stykker

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Sutter Space Night størrelse 3 silikone ræv / ildflue, 4 stk
4.5
16 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Sutter Space Night størrelse 3 silikone ræv / ildflue, 4 stk
NUK Sutter Space Night størrelse 3 silikone ræv / ildflue, 4 stk
119 kr