10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
NUK Sutter Sig nature Night, Pige størrelse 2, 4 stk

NUK Sutter Sig nature Night, Pige størrelse 2, 4 stk


Variant:
  • NUK Sutter Sig nature Night, Boy Gr.2, 4 stk
  • NUK Sutter Sig nature Night, Pige størrelse 2, 4 stk

Pris
92 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306806

NUK Sutter Sig nature Night, Pige størrelse 2, 4 stk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK-sut med lyseffekt
NUK Light-up-sutter hjælper babyen med at finde vej til drømmelandet. Takket være et selvlysende materiale, der er sikkert for babyer, udsender de en blød glød i mørket, hvilket gør det hurtigt og nemt at finde dem om natten.
NUK Sig natur Sutter: Formet af naturen. Med kærlighedsdesign t. Se på det lille ansigt! Det umiskendelige udtryk, når din baby plejer hans medfødte behov for at suge. NUK Sig natur sutter svar på dette naturlige behov er den helt naturlige NUK form. Den oprindelige . Det er modelleret efter en brystvorte under amning. Således fremmer det sund oral udvikling. Dette er fordi det er bevist, at naturlig sugning ikke kun er til indtagelse af mad, men også hjælper med at udvikle vigtige færdigheder såsom ordentlig synke, tygge og i sidste ende tale. NUK-sutten er så flad, tynd og smal, at den passer perfekt i den lille mund og giver plads nok til tungen til at gøre naturlige sugebevægelser. Nøjagtigheden af ??denne form anerkendes af 100% af ortodontisterne, der bekræfter, at NUK-sutter ikke forårsager forkert justering af tænder eller kæber. *
Den populære NUK-sut glæder sig nu med et vidunderligt nyt design: det giver den berømte hjerteformede mund barn endnu mere flydende, blødere former og bringer den charmerende lille ring opdateret med hensyn til mode. Til en ny klassiker, der får dette lille ansigt til at se endnu sødere ud.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 50 ortodontister, 50 børnelæger, 50 jordemødre Tyskland 2017.

Af hensyn til bæredygtighed: NUK Soother med genanvendelig emballage
Bæredygtighed er meget vigtigt for os. Vi vil give forældrene mulighed for at bruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-sutter kommer nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at beskytte babyens yndlingsvenner mod snavs og fugt, især når du rejser. Den er også velegnet til hygiejnisk rengøring i mikrobølgeovnen.

Produktdetaljer:
  • Mest kæbevenlige NUK klasse ic sugende del nogensinde - til babyens sunde samlede udvikling
  • Hjerte- formet mundbarn med endnu mere flydende, blødere former - med ring med lyseffekt
  • Tynd og smal pattehals - reducerer pres på kæbe og tænder
  • Flad sugende del og glat bund - for mere plads til den naturlige sugebevægelse
  • Genanvendelig sutkasse, BPA-fri
  • 4 stykker
  • Materiale: Silikone

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Sutter Sig nature Night, Pige størrelse 2, 4 stk
5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Sutter Sig nature Night, Pige størrelse 2, 4 stk
NUK Sutter Sig nature Night, Pige størrelse 2, 4 stk
92 kr