NUK Sutter Nat & Dag Gr. 1 silikone 2 x sæt med 2, lilla og grå

NUK Sutter Nat & Dag Gr. 1 silikone 2 x sæt med 2, lilla og grå


Variant:
 • NUK Sutter Nat & Dag Gr. 1 silikone 2 x sæt med 2, lilla og grå
 • NUK Pacifier Night & Day Gr. 1 silikone 2 x sæt med

Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien NUK Day and Night

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306790

NUK Sutter Nat & Dag Gr. 1 silikone 2 x sæt med 2, lilla og grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dag efter dag har vores små mange spændende eventyr at opdage. Sutteren er en pålidelig ven, der giver babyer en følelse af sikkerhed og beroliger dem. Uanset om mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser har bekymret den lille, vil den hurtigt slappe af igen gennem det velkendte og instinktive sugning på sutten. For yderligere at optimere denne følelsesmæssige faktor har NUK, opfinderen af ??den kæbevenlige sutter, gjort den originale form endnu bedre.
Den er modelleret på det kvindelige bryst under amning, som passer perfekt i munden, når barnet suger på det. Sæden ved denne sut: den er særlig tynd og smal for at reducere pres på tænder og kæber. Den flade sugende del og den glatte underside sikrer en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugebevægelse. NUK Suts tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor særligt hurtigt af babyer *. På denne måde sikrer de afslapning for babyer og deres forældre.

Anbefalet af eksperter: NUK Suts beroliger bedre end nogensinde før.
Da vi er især bekymrede over den sunde samlede udvikling af babyen, ønsker vi, at enhver NUK-baby skal have en sut, der er tæt på naturen og egnet til kæben. Takket være den videre udvikling af den kæbevenlige NUK Original-form i overensstemmelse med de nyeste medicinske fund er NUK-sutteren mere beroligende end nogensinde før, fordi den velkendte form betyder, at selv ammede babyer accepterer denne sutter godt. Ammende mødre har bekræftet, at NUK-sutten ikke interfererer med amning *.
Så det giver afslapning og fred i nogen tid, selv for nye mødre. Hvad mere er, NUK-sutter forårsager ikke forkert justering af tænder og kæbe. Den smalle, flade og tynde sugende del sikrer dette. Det minimerer trykket på de små tænder og kæben og efterlader tungen nok plads til den naturlige sugebevægelse. En yderligere grund til, at NUK-nøgler bliver værdsat og anbefalet af jordemødre, børnelæger og ortodontister. Testresultater taler også tydeligt til fordel for sutteren: 100% ** af de adspurgte ortodontister bekræfter, at NUK-nøgler ikke forårsager nogen kæbe- eller tandjusteringer, 95% * af babyer accepterer NUK-sutter, 90% * af mødre anbefaler det og 92% * af ammende mødre bekræfter, at NUK-sutter ikke forringer amning.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre Tyskland 2017
** Uafhængig markedsundersøgelse, 50 ortodontister, 50 børnelæger og 50 jordemødre Tyskland 2017.

For kærlighed til bæredygtighed: NUK Sut med genanvendelig emballage
Bæredygtighed er meget vigtigt for os. Vi vil give forældre mulighed for at genbruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Derfor kommer enhver NUK-sutter nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at beskytte babyens yndlingsledsager mod snavs og fugt, især når du rejser.

NUK Trendline silikonspas - fra kære verdensopdagere til små stilikoner
NUK Trendline-sut imponerer med sine smarte og moderne design og gør vores kære opdagelsesrejsende til små stilikoner. Den anatomisk formede mundplade med flad knap undgår trykpunkter i mave- og sideposition, hvilket gør sutten ideel til at falde i søvn. Det klare silikone materiale er let at rengøre og er særligt temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, kogebestandig, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK-sutter har NUK Air System. En ventil tillader luften at slippe ud fra den sugende del. Dette holder det pænt og blødt og smidbart og letter presset på kæben.

Produktdetaljer:
 • Anatomisk formet mundplade med flad knap for at forhindre trykpunkter i udsat og sideposition - ideel til at falde i søvn
 • Tynd og smal Suttehovedhals - reducerer pres på kæbe og tænder
 • Flad sugende del og glat bund - for mere plads til naturlig sugebevægelse
 • Genanvendelig sutkasse, BPA-fri
 • 4 stk
 • Motiver i unikt design

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Sutter Nat & Dag Gr. 1 silikone 2 x sæt med 2, lilla og grå
NUK Sutter Nat & Dag Gr. 1 silikone 2 x sæt med 2, lilla og grå
88 kr