🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
NUK Sutter Genius størrelse 2 silikone  2 x sæt med 2

NUK Sutter Genius størrelse 2 silikone 2 x sæt med 2


Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306770

NUK Sutter Genius størrelse 2 silikone 2 x sæt med 2
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Genius: altid et godt valg
Når man vælger en napp til din baby, stoler mange forældre på NUK Genius. Det tilfredsstiller babyens medfødte behov for at suge, berolige og trøste. Når babyer aktivt suger på sutten, understøtter det vigtig træning af mund- og kæbemusklerne, hvilket fremmer en sund oral udvikling. Den kæbevenlige NUK-form blev udviklet med inddragelse af medicinske eksperter og optimeres konstant. Nu har det været muligt at forbedre den kæbevenlige form yderligere, hvilket gør NUK Genius-sutter endnu mere tandvenlig.

Optimal tilpasning
Genius er særlig blød på toppen af ??den sugende del og tilpasser sig derfor optimalt til babyens gane.

Mere fri plads
Den ekstra flade sugende del giver tungen endnu mere fri plads og muliggør en naturlig sugning bevægelse. Takket være den glattere overgang fra Suttehovedhalsen til den sugende del føles sutten særligt velkendt og naturlig for babyen.

Mindre pres på kæbe og tænder
Genius Suttehovedhals er endnu tyndere og smallere for at reducere pres på kæbe og tænder. Det klare silikone materiale er let at rengøre og er især temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, kogebestandig, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade. NUK Genius - sutten til sund generel udvikling.

Produktoplysninger:
  • Endnu mere tandvenlig takket være forbedret form: mindre pres på kæbe og tænder
  • Udviklet og optimeret med inddragelse af tandlæger
  • Ekstra blød top og ekstra flad sugende del, ekstra tynd og især smal Suttehovedhals
  • Optimal tilpasning til ganen og mere fri plads til tungen
  • Genanvendelig transportkasse, BPA fri
  • 4 stykker

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Sutter Genius størrelse 2 silikone  2 x sæt med 2
NUK Sutter Genius størrelse 2 silikone 2 x sæt med 2
119 kr