NUK Sutter Genius Color Gr. 3 Silikone 2 x sæt med

NUK Sutter Genius Color Gr. 3 Silikone 2 x sæt med


Variant:
 • NUK Sutter Genius Color Gr. 3 Silikone 2 x sæt med
 • NUK Sutter Genius Color Gr. 3 Silikone Girl 2 x Sæt med

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306775

NUK Sutter Genius Color Gr. 3 Silikone 2 x sæt med
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Genius: altid et godt valg
Når man vælger en napp til din baby, stoler mange forældre på NUK Genius. Det tilfredsstiller babyens medfødte behov for at suge, berolige og trøste. Når babyer aktivt suger på sutten, understøtter det vigtig træning af mund- og kæbemusklerne, hvilket fremmer en sund oral udvikling. Den kæbevenlige NUK-form blev udviklet med inddragelse af medicinske eksperter og optimeres konstant. Nu har det været muligt at forbedre den kæbevenlige form yderligere, hvilket gør NUK Genius-sutter endnu mere tandvenlig.

Optimal tilpasning
Den nye Genius er særlig blød på toppen af ??den sugende del og tilpasser sig derfor optimalt til babyens gane.

Mere fri plads
Den ekstra flade sugende del giver tungen endnu mere fri plads og giver en naturlig sugende bevægelse. Takket være den glattere overgang fra Suttehovedhalsen til den sugende del føles sutten særligt velkendt og naturlig for babyen.

Mindre pres på kæber og tænder
Spenhalsen på Genius er endnu tyndere og smallere for at reducere pres på kæben og tænderne. Det klare silikone materiale er let at rengøre og er særligt temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, kogebestandig, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade. De moderne motiver og farver gør også NUK Genius Color visuelt til et rigtigt højt lys og den perfekte tilføjelse til ethvert moderigtigt outfit.

For kærlighed til bæredygtighed: NUK-sut med genanvendelig emballage
Bæredygtighed er meget vigtigt for os. Vi vil give forældre mulighed for at genbruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-sut kommer nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at beskytte babyens foretrukne følgesvend mod snavs og fugt, især når du rejser.

Produktoplysninger:
 • Endnu mere tandvenlig takket være forbedret form: mindre pres på kæbe og tænder
 • Udviklet og optimeret med inddragelse af tandlæger
 • Ekstra blød overdel side og ekstra flad sugende del, ekstra tynd og især smal Suttehovedhals
 • Optimal tilpasning til ganen og mere fri plads til tungen
 • Genanvendelig transportkasse, BPA fri
 • 4 stykker

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Sutter Genius Color Gr. 3 Silikone 2 x sæt med
NUK Sutter Genius Color Gr. 3 Silikone 2 x sæt med
119 kr