12% via appen | 10% via shoppen
12% via appen | 10% via shoppen
Kun i dag:
på legetøj ⚽
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon
NUK Sutter Fri stil Nat Gr. 2 Silikone Girl 2 x Sæt med
-43%

NUK Sutter Fri stil Nat Gr. 2 Silikone Girl 2 x Sæt med


Vejl. pris¹
210 kr
Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
91 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306780

NUK Sutter Fri stil Nat Gr. 2 Silikone Girl 2 x Sæt med
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Free style Night: NUK Sut med lyseffekt
NUK Lysende sutter hjælper babyen med at finde vej til drømmelandet. Takket være et selvlysende materiale, der er sikkert for babyer, udsender de en blød glød i mørket og kan således findes hurtigt og nemt selv om natten.

NUK Free-silikone-sut: modelleret efter det kvindelige bryst under amning
Dag efter dag har vores små mange spændende eventyr at opdage. Sutten er en pålidelig ven, der giver barnet en følelse af sikkerhed og beroliger det. Uanset om mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser har bekymret den lille, vil det velkendte og instinktive suge på noden hurtigt slappe af igen. For yderligere at optimere denne følelsesmæssige faktor har NUK, opfinderen af ??den kæbevenlige sutter, gjort den originale form endnu bedre.
Det er modelleret på det kvindelige bryst under amning, som passer perfekt i munden, når barnet suger på det. Sæden ved denne sut: den er særlig tynd og smal for at reducere pres på tænder og kæber. Den flade sugende del og den glatte underside sikrer en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugebevægelse. NUK Suts tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor særligt hurtigt af babyer *. På denne måde sikrer de afslapning for babyer og deres forældre.

Anbefalet af eksperter: NUK Suts beroliger bedre end nogensinde før
Da den sunde samlede udvikling af babyen især er vigtigt for os, vi ønsker, at enhver NUK-baby skal have en sut, der er tæt på naturen og egnet til kæben. Takket være den videre udvikling af den kæbevenlige NUK Original-form i overensstemmelse med de nyeste medicinske fund er NUK-sutteren mere beroligende end nogensinde før, fordi den velkendte form betyder, at selv ammede babyer accepterer denne sutter godt. Ammende mødre har bekræftet, at NUK-sutten ikke interfererer med amning *.
På denne måde giver det også afslapning og ro for nye mødre i nogen tid. Hvad mere er, NUK-sutter forårsager ikke forkert justering af tænder og kæbe. Den smalle, flade og tynde sugende del sikrer dette. Det minimerer trykket på de små tænder og kæben og efterlader tungen nok plads til den naturlige sugebevægelse. En yderligere grund til, at NUK-nøgler bliver værdsat og anbefalet af jordemødre, børnelæger og ortodontister. Testresultater taler også tydeligt til fordel for sutteren: 100% ** af de adspurgte ortodontister bekræfter, at NUK-sutter ikke forårsager nogen kæbe- eller tandjusteringer, 95% * af babyer accepterer NUK-sutter, 90% * af mødre anbefaler det og 92% * af ammende mødre bekræfter, at NUK-sutter ikke forringer amning.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre Tyskland 2017.
** Uafhængig markedsundersøgelse, 50 ortodontister, 50 børnelæger og 50 jordemødre Tyskland 2017.

For kærlighed til bæredygtighed : NUK Sutter med genanvendelig emballage
Bæredygtighed er meget vigtigt for os. Vi vil give forældrene mulighed for at bruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-sutter kommer nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at beskytte babyens yndlingsfæller mod snavs og fugt, især når du rejser.

NUK-fri stil silikonspas er særligt skånsom mod barnets hud
NUK Free-stil Sut kan ikke kun overbevise med sine kærligt designede motiver. Denne sut er også særlig skånsom mod babyens sarte hud takket være store ventilationsåbninger og mindre kontaktflade. Sutens flade knap har en integreret, diskret ring og er let for selv de mindste hænder at gribe fat i. Det klare silikone materiale er let at rengøre og er særdeles temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, kogebestandig, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK sutter har NUK Air System. En ventil tillader luften at slippe ud fra den sugende del. Dette holder det pænt og blødt og formbart og lindrer kæben.

Produktoplysninger:
  • Blid på huden - takket være store ventilationsåbninger og mindre kontaktoverflade .
  • Knap med glød i den mørke effekt - harmløst selvlysende materiale
  • Tynd og smal Suttehovedhals reducerer pres på kæbe og tænder
  • Flad sugende del og glat underside - for en behagelig mundfølelse og masser af plads til naturlig sugende bevægelse
  • Genanvendelig sutkasse, BPA-fri
  • 4 stykker

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Sutter Fri stil Nat Gr. 2 Silikone Girl 2 x Sæt med
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Sutter Fri stil Nat Gr. 2 Silikone Girl 2 x Sæt med
NUK Sutter Fri stil Nat Gr. 2 Silikone Girl 2 x Sæt med
Vejl. pris¹ 210 kr
119 kr