❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
NUK Suttekæde Motiv: Krone

NUK Suttekæde Motiv: KronePris
61 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A197232

EAN: 4008600261384

NUK Suttekæde Motiv: Krone


Takket være dens klipsesystem er den nem at fastgøre til fx barnets tøj. Dens krog gør det nemt at fastgøre sutten til kæden. Kæden er af kunststof - stabil, brudsikker og i forskellige motiver.Produktdetaljer:
 • Design: gul
 • Motiv: Krone
 • Praktisk klipsesystem
 • Let at fastgøre sutten til kæden takket være krogen
 • Passer til alle sutter med ring
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  NUK

  Kun det bedste til de små

  NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

  Vores Topseller

  NUK Suttekæde Motiv: Krone
  61 kr