NUK sutteflaske Nature Sense grøn 260 ml PP fra 6 måneder med silikone suttehoved Gr. 2 M, 2 stk

NUK sutteflaske Nature Sense grøn 260 ml PP fra 6 måneder med silikone suttehoved Gr. 2 M, 2 stk


135 kr
Pris
129 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien NUK Nature Sense

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A284012

NUK sutteflaske Nature Sense grøn 260 ml PP fra 6 måneder med silikone suttehoved Gr. 2 M, 2 stk
Die NUK Nature Sense Sutteflaske
Vi kan ikke erstatte moder natur - men tag os som et eksempel Vi hos NUK har gjort det vores mission at komme tættere på naturen og har af denne årsag udviklet den nye NUK Nature Sense sutteflaske.
Særlige egnskaber ved denne flaske: Tudens fine drikkeventilførelse er lavet ud fra mælekanalerne i moderens bryst og gør det dermed til en flaske, hvor baby kan nyde en bekendt drikkemåde og frem for alt en naturlig drikkestrøm.
Og det er præcis det vi er interesserede i, for med en naturlig følelse kan der nemt skiftes mellem amning ved bryst og ved flasken, uden problemer og med stor glæde for både dig og din baby.

Efterligner moderens bryst - NUK Nature Sense sutteflaske
NUK Nature Sense efterligner moderens bryst bedre end nogensinde før! Især til mødre, som ikke er istand til at amme, ønsker at kombinere amning og sutteflasken, eller som bare gerne vil vænne deres baby til at drikke af flaske, er denne sutteflaske helt ideel.
Det ekstra bredde og fleksible mundstykke virker naturligt for barnet og takket være det innovative anti-kollik-ventil forebygger flaskesutten at dit barn sluger for meget luft under selve flaskemadningen.
Flaskesuttens særlige bløde spids minder om moderbrystet og føles dermed ikke kun behageligt, men er også designet til at være særdeles fleksibelt.

Den naturlige sutteflaske
Nature Sense sutteflaskerne er fremstillet af polypropylen, et BPA-frit samt langtidsholdbart materiale. Designet med en brugervenlig, bred flaskeåbning. Hætten gør sutteflasken drypsikker og muliggør dermed at flasken kan tages med på tur. Enestående kombination af praktiske samt naturlige egenskaber.

Produktdetaljer:
  • Optimal og naturlig næringsstrøm takket være fine og variable huller, minder om moderbrystet
  • Bredt, fleksibelt mundstykke med en ekstra blød spids svarende til moderens brystvorte.
  • Innovativ Anti-Colic-ventil forhindre at der sluges luft.
  • Flaske fremstillet af modstandsdygtigt polypropylen
  • BPA-fri
  • Fra børn på 6-18 måneder, M
  • Volumen: 260 ml
  • Mængde: 2 stk.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK sutteflaske Nature Sense grøn 260 ml PP fra 6 måneder med silikone suttehoved Gr. 2 M, 2 stk
4
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

NUK sutteflaske Nature Sense grøn 260 ml PP fra 6 måneder med silikone suttehoved Gr. 2 M, 2 stk
NUK sutteflaske Nature Sense grøn 260 ml PP fra 6 måneder med silikone suttehoved Gr. 2 M, 2 stk
135 kr
129 kr