Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
NUK sut Sensitiv Silikone Gr. 1 grøn/blå 4 Stk fra fødslen

NUK sut Sensitiv Silikone Gr. 1 grøn/blå 4 Stk fra fødslen


Variant:
  • NUK Sensitiv Silikone Sut fra fødsel, pink/lilla sæt med 4 stk.
  • NUK sut Sensitiv Silikone Gr. 1 grøn/blå 4 Stk fra fødslen

Vejl. pris¹
126 kr
Pris
117 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288699

NUK sut Sensitiv Silikone Gr. 1 grøn/blå 4 Stk fra fødslen
NUK Sensitiv Silikone Sut: Særligt blid mod vores kære

Når din lille bliver født, er den friske, sarte babyhud særlig følsom. Af denne grund har NUK udviklet NUK Senstiv sut til det grundlæggende babyudstyr. Denne sut er lavet af 100% blød silikone og er derfor særlig skånsom over for den følsomme babyhud. Takket sin fleksible og lette form er den komfortabel i mod huden. Dækker ikke næsen så vejrtrækningen forbliver uforstyret.

Den NUK følsomme sut fås i forskellige farver. Designet af silikone sutten er friskt og varieret, så den respektive variant passer til et hvert outfit. Den pladsbesparende emballage fungerer også som en praktisk transportkasse og kan også bruges til sterilisering i mikrobølgeovnen. Sutten er egnet til nyfødte og op til 18 måneder. På denne måde starter din elskede blidt i deres spændende liv!

NUK sut: Naturen er vores forbillede!

Da livets start er særlig spændende for din lille, er det især vigtigt for NUK, at din baby til enhver tid føler sig godt tilpas og kan udvikle sig uhindret. Den specielle form på NUK-sutten bringer en god feel-good faktor: Suttehovedet er ikke kun særlig blød, men også modelleret på mors bryst, når du ammer. Formen understøtter den naturlige sugebevægelse, der spiller en vigtig rolle ikke kun for madindtagelse, men også for at lære vigtige færdigheder. Under denne instinktive proces koordinerer spædbørn mange muskler og træner dem på samme tid. Du har brug for disse muskler senere for at kunne sluge, tygge og tale ordentligt.

Når din kære vokser kontinuerligt, vokser kæben og ganen også sammen med dem. NUK Senstive sutter fås derfor i to størrelser, så den kan vælges til den respektive vækstfase i takt med alderen. Det ekstra bløde suttehoved tilpasser sig babyens mund takket være dens form, størrelse og materiale og giver plads nok til den sugende bevægelse såvel som tungen og tænderne. Dette reducerer risikoen for bivirkninger af tænder eller kæber. Eksperter er også overbeviste: 90% af de børn, der blev undersøgt på vegne af NUK, vil anbefale denne ortodontiske sut fra NUK *.

Bæredygtighed for kærlighed: Silikone sut med genanvendelig sutte boks

Bæredygtighed er meget vigtig for NUK. NUK ønsker at give forældrene mulighed for at fortsætte med at bruge NUK-emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-sut leveres i en stabil genanvendelig boks. Dette holder sutten ren og tilbyder beskyttelse - en ideel løsning, især når du er på farten, for at beskytte babyens foretrukne ledsager mod snavs og fugt.

Produktdetaljer:
  • 100% ekstra blød silikone, særlig blid
  • Design: Grøn/blå
  • Størrelse: Gr. 1 (0 - 6 måneder)
  • Egnet til nyfødte.
  • Original NUK-form, der er modelleret på det kvindelige bryst
  • Ekstra blødt suttehoved for at reducere risikoen for bivirkninger på tænder og kæber
  • BPA-fri
  • 4 stk.
  • Kan fås i forskellige farver

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK sut Sensitiv Silikone Gr. 1 grøn/blå 4 Stk fra fødslen
4.5
27 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK sut Sensitiv Silikone Gr. 1 grøn/blå 4 Stk fra fødslen
NUK sut Sensitiv Silikone Gr. 1 grøn/blå 4 Stk fra fødslen
Vejl. pris¹ 126 kr
117 kr