NUK Sugerørsholder til Flexi Cup hvid

NUK Sugerørsholder til Flexi Cup hvid


Pris 27 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A128694

NUK Sugerørsholder til Flexi Cup hvid
• Erstatningsdel til NUK Flexi Cup
• Kompatibel med alle NUK First Choice artikler
• Af ultralet, brudsikker polypropylen (PP)
• BPA-fri
• Farve: hvid

Egnet til børn fra 24 måneder. Den specielle ventil sørger for, at der ikke samles vand og at din barn derved ikke spilder.

Pakken indeholder en sugerørsholder til NUK Flexi Cup som reservedel.

NUK Flexi Cup - 100% Egnet til børn fra 24 måneder.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.
NUK Sugerørsholder til Flexi Cup hvid
27 kr
Top mærker