NUK Startsæt til glasflasker First Choice ⁺, Latex sut fra fødslen, temperatur Control Stjerner

NUK Startsæt til glasflasker First Choice ⁺, Latex sut fra fødslen, temperatur Control Stjerner


Variant:
 • NUK Startsæt til glasflasker First Choice ⁺, Latex sut fra fødslen, temperatur Control Stjerner
 • NUK Startsæt til glasflasker First Choice ⁺, silikone sutteflaske fra fødslen, temperatur Control Stjerner

Pris
238 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329361

EAN: 4008600382225

NUK Startsæt til glasflasker First Choice ⁺, Latex sut fra fødslen, temperatur Control Stjerner
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med en baby flytter der meget glæde ind i huset. Der er meget at organisere, og som forældre spørger man sig selv længe før fødslen, hvilke indkøb der virkelig giver mening. NUK First Choice ⁺ Startsæt Glas med temperatur Control fås på NUK . Med dette sæt af høj kvalitet er der sørget for alt lige fra starten. Den indeholder en flaskeboks til opbevaring af op til seks NUK First Choice ⁺ eller andre NUK sutteflasker. Kassen er fremstillet af let og meget robust polypropylenplast.

Sættet indeholder fire NUK First Choice + Temperature Control glasflasker med harmoniske motiver: To flasker med 120 ml hver til den lille sult og to mere med 240 ml påfyldningskapacitet hver. Fordelene ved glasflasker er lige så forskellige som indlysende: de er holdbare, hygiejniske, miljøvenlige og nemme at rengøre. Den grebsvenlige skrue gør det nemt at åbne og lukke flaskerne. Flaskens brede hals gør den nem at fylde og rengøre.

Hver NUK First Choice ⁺ sutteflaske i startpakken er udstyret med en kæbevenlig NUK sut af latex med en naturlig bred læbeholder, som giver dit barn en naturlig drikkefornemmelse, ligesom ved moderens bryst. Sutteflaskens NUK Anti-Colic Air System reducerer risikoen for kolik hos spædbørn, da dit barn sluger mindre luft, når det drikker. Alle NUK First Choice ⁺ glasflasker er velegnede til en kombination af amning og flaskefodring og vokser med dit barn - efterhånden som dit barn vokser, kan flaskerne nemt kombineres med andre NUK First Choice ⁺ sutter og drikkedele.

De fire flasker i sættet leveres i en praktisk plastkasse, som også kan bruges i familiens husholdning til opbevaring, afløb og transport af op til seks flasker og andet tilbehør.

Sutten original NUK er udformet efter brystvortens form, når du ammer. Den giver plads nok til, at dit barns tunge og kæbe kan bevæge sig naturligt. Med den nye Soft Zone omfavner spidsen af latexsutten dit barns gane endnu bedre - for en naturlig følelse, når du drikker.

NUK First Choice ⁺ Babyflasker af glas med temperatur Control
En god følelse! Når der er meget travlt, er det bare godt med lidt ekstra sikkerhed. NUK First Choice ⁺ Glasflasker med temperatur Control viser med et blik, hvornår den rigtige drikketemperatur er nået. Med Temperature Control skifter skalaen på flasken farve alt efter temperaturen på indholdet. Hvis maden er for varm, skifter det normalt blå display til hvidt, hvis maden er for varm.

Dette NUK sæt er i overensstemmelse med den europæiske sikkerhedsstandard EN14350

Produktdetaljer:
 • Motiv: stjerner
 • Materiale flasker: Glas
 • Materiale: latex
 • Indhold: 240 ml + 120 ml
 • Mål: længde 16,1 cm x bredde 7,1 cm x højde 7,1 cm
 • Mål: længde 12,6 cm x bredde 6,7 cm x højde 6,7 cm
 • Fri for BPA
 • Alder: 0 - 6 måneder
 • Skruering med let greb for nem åbning og lukning
 • Hvid flaskeboks til op til seks NUK First Choice ⁺ flasker
 • Forebygger kolik: forbedret anti-kolik luftsystem
Leveringsomfang:
 • 1 x Hvid flaskeæske
 • 2x 120 ml NUK sutteflaske af glas, First Choice ⁺ Temperatur Control med latex sut størrelse S fra 0-6 måneder (te, modermælk)
 • 2x 240ml NUK glasflaske, First Choice ⁺ Temperatur Control med latex sut størrelse M fra 0-6 måneder (mælk)

Vigtigt: NUK Temperature Control fungerer som en ekstra kontrol. Derfor bør fødevarens temperatur kontrolleres med et par dråber på håndleddet, inden den fodres.
Læs omhyggeligt de vedlagte advarsler og brugsanvisninger, og opbevar dem på et sikkert sted.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Startsæt til glasflasker First Choice ⁺, Latex sut fra fødslen, temperatur Control Stjerner
5
25 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 23
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Startsæt til glasflasker First Choice ⁺, Latex sut fra fødslen, temperatur Control Stjerner
NUK Startsæt til glasflasker First Choice ⁺, Latex sut fra fødslen, temperatur Control Stjerner
238 kr