NUK Startsæt Nature Sense med temperatur Control , i hvid

NUK Startsæt Nature Sense med temperatur Control , i hvid


Pris
126 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313425

EAN: 4008600368694

NUK Startsæt Nature Sense med temperatur Control , i hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Nature Sense babyflaske: den velkendte følelse, som din baby elsker
Mor, du er den bedste! Du er uerstattelig for dit barn. Hvor er det godt, at NUK Nature Sense-babyflasken giver din lille baby en drikkefornemmelse ligesom ved mors bryst. Det er det, som over 90 % af babyer "fortæller" os.* Ikke med ord, men ved at acceptere NUK Nature Sense og ved nemt at kunne skifte frem og tilbage mellem amning og flaskefodring. En uundværlig hjælp til mødre, der fortjener en pause, og til fædre, der også gerne vil fodre deres barn af og til, og når det er tid til at vænne sig af.

Denne unikke, naturlige følelse skyldes, at sutten er udformet efter moderens bryst. Helt ned til mindste detalje. Sutten NUK Nature Sense har flere fine drikkeåbninger - efter samme model som mælkekanalerne i moderens bryst. Dette giver en optimal, jævn og naturlig drikkevandstrøm. Formen på sutten ligner også den kvindelige brystvorte under amning. Det skyldes, at den tilpasser sig fleksibelt til tungen og ganen, når dit barn sutter på den. Sutten på Nature Sense gengiver denne særlige form. Det anvendte materiale er blødt og giver dit barns læber den velkendte følelse.
*Independent markedsundersøgelse Tyskland 2016

NUK Nature Sense med temperatur Control
En god følelse! Når det bliver rigtig svært, føles det bare godt med lidt ekstra sikkerhed. NUK Nature Sense-babyflasker med temperatur Control viser med ét blik, hvornår den korrekte drikketemperatur er nået. Med Temperature Control skifter skalaen på flasken farve alt efter temperaturen på indholdet. Hvis maden er for varm, skifter den normalt blå indikator til hvid, hvis maden er for varm.
Vigtigt: NUK Temperature Control fungerer som en ekstra kontrol. Derfor bør fødevarens temperatur kontrolleres med et par dråber på håndleddet, inden den fodres.

Den rigtige sut til hver baby
NUK Nature Sense Start-sættet indeholder sutter med to forskellige drikkeåbninger (S og M). Afhængigt af barnets individuelle sugeevne giver disse forskellige varianter af drikkehuller mulighed for en optimal drikkestrøm.

NUK Genius silikone sut: Min First NUK
Babyer elsker deres sut! Med den populære NUK Genius silikonesut har NUK også taget udgangspunkt i naturen for at sikre en naturlig sutteoplevelse for sit afkom: original 's kæbevenlige NUK -form er inspireret af moderens bryst under amning og reducerer risikoen for skævt stillede tænder og kæber. Den ekstra flade sugedel sikrer en naturlig sugebevægelse. Takket være den glidende overgang fra suttehalsen til sugedelen føles sutten særlig velkendt og naturlig for dit barn.

NUK Nature Sense Start-sættet indeholder også sutteboksen NUK , som sikrer, at barnets yndlingssut altid er ren og klar til brug.

Produktdetaljer:
 • Attraktiv NUK gaveæske med synligt vindue
 • Søde kæbevenlige NUK form, særlig blød og fleksibel
 • Nature Sense silikonesut med bred, fleksibel læbeunderstøttelse og ekstra blød blød zone giver en velkendt drikkefornemmelse som ved moderens bryst
 • Sutten er nu endnu blødere med innovativ Anti-Colic-ventil
 • Babyflasker af PP
 • BPA-fri
 • Temperatur Control
Leveringsomfang:
 • 1 x NUK Nature Sense 150ml, med drikkesut størrelse S (til langsom drikkestrøm)
 • 1 x NUK Nature Sense 260ml, med sut størrelse M (til medium drikkehastighed)
 • 1 x NUK Genius Silikone sut "My First NUK ", 0-6 måneder
 • 1 x NUK suttekasse

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
61 kr
(122 kr / 1l)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Startsæt Nature Sense med temperatur Control , i hvid
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Startsæt Nature Sense med temperatur Control , i hvid
NUK Startsæt Nature Sense med temperatur Control , i hvid
126 kr