NUK Startsæt Magic & Space pink

NUK Startsæt Magic & Space pink


Variant:
 • NUK Startsæt Magic & Space pink
 • NUK Startersæt Magic & Space Boy

Pris
102 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299455

EAN: 4008600366959

NUK Startsæt Magic & Space pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" NUK Magic Cup: At lære at drikke er magi
NUK Magic Cup giver dit barn mulighed for at drikke som de voksne. Fordi 360 ° drikkekanten opmuntrer til og træner drikke fra alle sider - uden håndtag og næsten som en normal kop. Den eneste ""magiske"" forskel: koppen kan ikke lække. En silikondisk forsegler vedhæftet fil på indersiden. Drikke er stadig børns leg: Dit barn skal kun suge på kanten af ??koppen. Og for at holde NUK Magic-kopet rent og sikkert på farten beskytter et ekstra låg det.

NUK Space Soother: For særligt følsom babyhud
Det NUK Space imponerer med dens særligt flade og tynde sugende del, som giver tilstrækkelig plads til den naturlige sugebevægelse. NUK Space-sutten passer derfor behageligt ind i den lille mund. Mere end 95% af babyerne accepterer NUK-sutten *. Desuden har den NUK Space ekstra store åbninger, der sikrer maksimal luftcirkulation og tillader den sarte babyhud at trække vejret. Af denne grund vil 99% af mødrene anbefale NUK Space-sutter til babyer med delikat hud *.
De søde 3D-dyremotiver kommer i en pladsbesparende pakke, som du også kan bruge som transportkasse. Skub dem blot i en håndtaske eller bleetaske, og få NUK Space-sutten ved hånden i det rigtige øjeblik. Transportkassen er også velegnet til hygiejnisk forberedelse i mikrobølgeovnen. Således har du lang glæde i din lille sut NUK zoo.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 114 mødre Tyskland 2018

NUK Dummy strap
Dummy stropper undgår tårer , fordi de sikrer, at din elskede dukke forbliver, hvor den hører hjemme og ikke lander på gulvet eller muligvis endda går vild. Den fleksible silikone ring gør det muligt at fastgøre sutten NUK-bånd sikkert til sutter med og uden ring. Det praktiske klemmesystem med en hånd gør det let at fastgøre på babyens tøj. Sutten NUK-bånd har ingen hjørner og kanter, har et robust tekstilbånd og overbeviser med sin dobbelte funktion. Dette design er koordineret med NUK-sutter.

produktdetaljer:
 • 1x NUK Magic cup, holder 230 ml væske, med beskyttelseshætte, 360 ° drikkekant , fra 8 måneder
 • 1x NUK Space-sut, ekstra store åbninger, lader delikat babyhud trække vejret, 6-18 måneder
 • 1x NUK-sutebånd, velegnet til alle sutter med og uden ring
 • BPA-fri, lækagesikker, velegnet til børn fra 6 måneder
 • Attraktivt gave sæt Design, fås i forskellige farver
Tekniske detaljer :
 • Alder: Fra den 6. måned
 • Design Pink
 • fyldningsmængde: 230 ml
 • Materiale: silikone
"

Tilbehør

Pris
168 kr
Pris
155 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Startsæt Magic & Space pink
102 kr