❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
NUK Startsæt Magic & Plads beige

NUK Startsæt Magic & Plads beige


Variant:
 • NUK Startsæt Magic & Plads beige
 • NUK Startsæt Magic & Space pink
 • NUK Startsæt Magic & Plads blå

Pris
110 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286753

EAN: 4008600334392

NUK Startsæt Magic & Plads beige
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"At lære at drikke uafhængigt er et af de vigtigste trin i babyens udvikling. NUK Magic Cup gør det muligt for børn at drikke som de voksne - som fra en normal kop og fra alle sider. Den ""magiske"" forskel: koppen kan ikke lække. En silikoneskive forsegler koppen på indersiden. Drikning er stadig børns leg: sug blot på kanten af ??koppen, og den fine randsæl åbnes - at lære at drikke er magi!

NUK Space betager med sin særligt flade og tynde sugende del, der tilbyder plads nok til den naturlige sugende bevægelse. NUK Space napp passer derfor behageligt i den lille mund. Mere end 95% af babyerne accepterer NUK-napp *. Derudover har den NUK Space ekstra store åbninger, der sikrer maksimal luftcirkulation og giver den sarte babyhud at trække vejret. Af denne grund vil 99% af mødrene anbefale NUK Space soother til babyer med delikat hud * .3D dyremotiver kommer i en pladsbesparende pakke, som du også kan bruge som transportkasse. Skub dem blot i en håndtaske eller blepose og have NUK Space napp klar til at blive udleveret i det rigtige øjeblik. Transportkassen er også velegnet til hygiejnisk forberedelse i mikrobølgeovnen. Så du kan nyde din lille napp ZUK-zoologisk have i lang tid.

Dummy-bånd undgår tårer, fordi de sikrer, at din elskede dummy forbliver der hvor den hører hjemme og ikke lander på gulvet eller endda går tabt. Ringen lavet af fleksibel silikone gør det muligt for nuk-båndet til napp at være sikkert fastgjort til napp med og uden en ring. Det praktiske klemmesystem med én hånd gør det nemt at fastgøre på babyens tøj. NUK-båndet til napp har ingen hjørner og kanter, har et robust tekstilbånd og overbeviser med sin dobbelte funktion. Dette design koordineres med NUK-napp.

produktdetaljer:
 • 1x NUK Magic Cup, indeholder 230 ml væske, med beskyttelseskappe, 360 ° drikke kant
 • 1x NUK Space napp (6-18m), lader sart babyhud ånde, forbedret NUK-form
 • 1x NUK nappebånd, velegnet til alle napp med og uden ring
 • >
 • BPA-fri, lækagesikker, velegnet til børn fra 6 måneder
 • Attraktivt gavesæt Design, fås i forskellige farver
Tekniske detaljer:
 • Alder: Fra den 6. måned
 • Design Beige
 • påfyldningsmængde: 230 ml
 • Materiale: silikone
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Startsæt Magic & Plads beige
NUK Startsæt Magic & Plads beige
110 kr