10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

NUK Startsæt Glasflasker Premium
-12%
p.t. udsolgt
Vejl. pris¹
446 kr
Pris
393 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
53 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A347283

EAN: 4008600368755

NUK Startsæt Glasflasker Premium
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Nature Sense glasflasker til babyer med temperatur Control : Den velkendte følelse, som din baby elsker
Mor, du er den bedste! Du er uerstattelig for dit barn. Hvor er det godt, at glasflasken NUK Nature Sense med temperatur Control giver din lille baby en drikkefornemmelse ligesom ved mors bryst. Det er det, som over 90 % af babyer "fortæller" os.* Ikke med ord, men ved at acceptere NUK Nature Sense og ved at være i stand til at skifte mellem amning og flaskefodring uden problemer. En uundværlig hjælp til mødre, der fortjener en pause, og til fædre, der også gerne vil fodre deres barn af og til, og når det er tid til at vænne sig af.

Denne unikke, naturlige følelse skyldes, at sutten er udformet efter moderens bryst. Helt ned til mindste detalje. F.eks. har sutten NUK Nature Sense flere fine drikkeåbninger, der er modelleret efter mælkekanalerne i moderens bryst. Dette giver en optimal, jævn og naturlig drikkevandstrøm. Formen på sutten ligner også den kvindelige brystvorte under amning. Det skyldes, at den tilpasser sig fleksibelt til tungen og ganen, når barnet sutter på den. Nature Sense-sutten gengiver denne særlige form. Det anvendte materiale er blødt og giver dit barns læber den velkendte følelse.

Baby har simpelthen den rigtige temperatur - NUK Nature Sense glasflasker med temperatur - Sense glasflasker med temperatur Control
En god følelse! Når det bliver rigtig svært, føles det bare godt med lidt ekstra sikkerhed. NUK Nature Sense glasflasker med temperatur Control viser med et blik, hvornår den korrekte drikketemperatur er nået. Med Temperature Control skifter skalaen på flasken farve alt efter temperaturen på indholdet. Hvis maden er for varm, skifter den normalt blå indikator til hvid, hvis maden er for varm.

Bemærk: NUK Temperature Control fungerer som en ekstra kontrol. Derfor bør fødevarens temperatur kontrolleres med et par dråber på håndleddet, inden den fodres.

Den rigtige sut til hver baby
NUK Nature Sense Premium glasflaskesæt med temperatur Control indeholder sutter med to forskellige drikkeåbninger (S og M). Afhængigt af barnets individuelle sugeevne giver disse forskellige varianter af drikkehuller mulighed for en optimal drikkestrøm.

NUK Genius silikonedukke: Min First NUK
Babyer elsker deres sutter! Den populære NUK Genius silikonesut er også inspireret af naturen for at sikre en naturlig sutteoplevelse for dit barn: Den kæbevenlige form original NUK er inspireret af moderens bryst under amning og reducerer risikoen for skævt stillede tænder og kæber. Den ekstra flade sugedel sikrer en naturlig sugebevægelse. Takket være den glidende overgang fra suttehalsen til suttedelen føles sutten særlig velkendt og naturlig for barnet.

NUK Nature Sense Premium glasflaskesæt med temperatur Control indeholder også NUK sutteboksen, som sikrer, at babys yndlingssut altid forbliver ren og altid er klar til brug.

NUK Twist flaskebørste - til effektiv rengøring af sutteflasker
For at forenkle forrengøringen af de brugte drikkeflasker og sutter omfatter NUK Nature Premium Glass Bottle Set with Temperature Control NUK Twist-flaskebørsten, som gør rengøringen hurtig og nem. Det fleksible børstehoved muliggør en særlig grundig rengøring. Selv svært tilgængelige rester fjernes uden besvær. Den ekstra suttebørste i håndtaget gør det nemt at rengøre ikke kun flasken, men også sutten.

NUK Multi Dry tørrestativ
Hvor skal man lægge alle de flasker, sutter, sutter og andre redskaber fra babyhusholdningen, som skal tørres hver dag efter skylning eller desinfektion? Nu er der et praktisk og smukt svar på dette spørgsmål: NUK Multi Dry tørrestativet er med sin blomsterform et blikfang i ethvert køkken og har plads til op til seks flasker og en masse tilbehør. Sutter, sutter eller skeer finder deres plads i det gitter, der er indlejret i blomsterbægeret.

Produktdetaljer:
 • For en afslappet start
 • Med brystlignende silikonesutter
 • Med temperatur Control
 • Den brede, fleksible læbeholder og den ekstra bløde zone giver en velkendt ammefornemmelse
 • Nu endnu blødere, med innovativ Anti-Colic-ventil
 • Kæbevenlig NUK form, særlig blød og fleksibel
 • Dette NUK sæt er i overensstemmelse med den europæiske sikkerhedsstandard EN1400 og EN14350.
Leveringsomfang:
 • 3 x Nature Sense sutteflasker af glas med temperatur Control display
 • 2 x Blødere silikonesutter
 • 1 x Genius silikone dummy størrelse 1
 • 1 x Multi Dry tørrestativ
 • 1 x Twist flaskebørste
 • 1 x gennemsigtigt dummy cover
*Independent markedsundersøgelse Tyskland 2016

Bemærk: Læs omhyggeligt advarslerne og brugsanvisningerne indeni. Opbevar venligst produktoplysninger og artikel-/ LOT-nr. til senere brug.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Startsæt Glasflasker Premium
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers