❄ VINTER RABATTER ❄
❄ VINTER RABATTER ❄
Ekstra rabat:
Spar op til 500 kr.
24
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontrol Blå

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontrol Blå


Variant:
 • NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontrol Blå
 • NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontrol lyserød

Pris
230 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produkter fra serien NUK First Choice+

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291744

EAN: 4008600356585

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontrol Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med en baby flytter en masse glæde ind i huset. Meget skal organiseres, og som forældre spørger du dig selv længe før fødslen, hvilke indkøb der virkelig er nyttige. NUK First Choice + Starter Set Boy er NUK tilgængelig som initialudstyr til drenge. Med dette sæt af høj kvalitet er alt taget hånd om fra starten. Den indeholder en flaskekasse til opbevaring af op til seks NUK First Choice eller andre NUK babyflasker. Boksen er lavet af let og meget robust polypropylen (PP).
Sættet indeholder fire NUK First Choice + babyflasker i polypropylen (PP) med gode motiver: Til den lille appetit to flasker med 150 ml hver og to mere med 300 ml hver. Babyflaskerne i PP er lette og resistente. Flaskerne er lette at åbne og lukke takket være den praktiske skruering. Den brede flaskehals muliggør let påfyldning og rengøring
.
Hver NUK First Choice + babyflaske i startsættet er udstyret med en silikone NUK patte med naturligt bred læbestøtte, som er velegnet til kæben og giver babyer en velkendt følelse som om de var ved deres mors bryst. Alle NUK First Choice + babyflasker er egnede til kombinationen af ??amning og flaske-amning og vokser med din baby - når din baby vokser, kan flaskerne let kombineres med andre NUK First Choice-patter og vedhæftede filer.
De fire flasker i sættet findes i en praktisk plastkasse, som kan bruges i familiehusholdningen til opbevaring, dræning og transport af op til seks flasker og andet tilbehør.

Afslappet og sikker fodring takket NUK til temperaturkontrol
Når babyer er sultne, bør fodring af flasker aldrig være for varmt eller for koldt. Det er grunden til, at mødre og far undersøger drikketemperaturen inden hvert måltid. At vide nøjagtigt, hvornår den rigtige temperatur er nået, kan være en udfordring. Det er netop derfor, NUK First Choice + babyflasker med temperaturstyringsfunktion blev udviklet.
Dette er en funktion, der aldrig før har været tilgængelig i denne form. For at forhindre babyer i at blive fodret for varmt, er flaskerne udstyret med en NUK-temperaturstyringsindikator. Det har form af et termometer og skifter farve med temperaturen på flaskeindholdet. I fremtiden hjælper funktionen forældre med at opnå den optimale temperatur, når de føder babymad.
Hvis maden er for varm, bliver det ellers blå display hvidt. I bedste fald bør fødevarer til fodring have en kropstemperatur (37 ° C) og svarer til den medium blå tone på displayet. Den nye temperaturstyringsfunktion er integreret i NUK First Choice + flasker lavet af polyamid og polypropylen. Ekskluderet fra dette er licensudgaver
.

Vigtigt: NUK temperaturstyring er beregnet som en ekstra kontrol. Derfor skal temperaturen stadig kontrolleres med hånden før den faktiske fodring. For at kontrollere maden er det velegnet at lægge et par dråber på indersiden af ??håndleddet.

Den mest naturlige patte til din baby
NUK First Choice har været det første valg til flaskefodring baseret på modellen til amning i mange år. Med NUK First Choice + er det lykkedes os at komme endnu tættere på naturen - til sund kæbeudvikling og en drikkende fornemmelse som ved en mors bryst.

Naturlig og ortodontisk korrekt
The speciel NUK-form af NUK-patterne er modelleret på mors bryst, når du ammer. Det efterlader din babys tunge og kæbe nok plads til den naturlige sugende bevægelse.

Blød som mors bryst
Takket være den nye Softzone tilpasser den silikone-sugende del sig til ganen endnu bedre - for en naturlig drikkefølelse.

Ingen kolik **
Anti-Colic Air System sikrer en naturlig strøm af mad. Så babyer kan drikke på en afslappet måde uden at synke luft.

Klinisk testet *
På grund af sin specielt naturlige form, er NUK-patten meget godt accepteret af babyer. Det er derfor også velegnet til babyer, der kombinerer amning og amning af flasker.

* Videnskabelig undersøgelse: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: 6. Yderligere information på http: // www. nuk .ene / de_en / ueber- nuk / nuk -forschung.html ** Uafhængig markedsundersøgelse blandt 205 mødre, Tyskland 201899% af mødrene bekræfter, at NUK First Choice + -flasken ikke forårsager kolik. Produktdetaljer:
 • Alder: 0-6 måneder Motiv
 • : Traktor (blå) og prikker (hvid)
 • Materialeflasker: Polypropylen (PP)
 • Materiale spene: Silikoneindhold
 • : 150 ml / 300 ml
 • NUK temperaturregulering: Denne indikator giver sikkerhed for, at maden ikke er for varm fra flaskenHvis
 • fødevaren
 • er
 • for varm, er den ellers blå indikator hvidKlinisk
 • test *: For en optimal kombination af amning og fodring af flasker
 • Flaske NUK-kasse lavet af højkvalitetsmateriale - ideel som dræningsmiddel efter rengøring og til opbevaring
 • Forebygger kolik: forbedret Anti-Colic Air System
 • >
inkluderet
 • 1 x Hvid flaske æske
 • 2 x 150 ml NUK First Choice + polypropylen (PP) babyflasker med silikone patter 0-6 måneder (størrelse: S)
 • 2 x 300 ml NUK First Choice + polypropylen (PP) babyflasker med silikone spænder 0-6 måneder (størrelse: M)

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontrol Blå
230 kr