NUK Starter sæt First Choice + temperaturkontrol perfekt, piger

NUK Starter sæt First Choice + temperaturkontrol perfekt, piger


Variant:
 • NUK Starter sæt First Choice + temperaturkontrol perfekt, piger
 • NUK Starter Set First Choice Plus Temperaturkontrol lyserød
 • NUK Starter Set First Choice + Temperature Control Perfect, Guys

Pris
275 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien NUK First Choice+

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298621

EAN: 4008600356639

NUK Starter sæt First Choice + temperaturkontrol perfekt, piger
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" NUK First Choice + Perfect Start Set - den alsidige ubekymrede pakke til en afslappet start

NUK First Choice + Perfect Start Set tilbyder det optimale startudstyr til en afslappet start med to 150 ml og to 300 ml NUK First Choice + babyflasker lavet af polyamid med temperaturkontrol display. Sættet afrundes af to ekstra NUK First Choice + silikone patter, en ortodontisk NUK Genius silikone sut med sutteboks, en lækagesikker skruehætte og en praktisk NUK flaskebørste. Så du og din baby er perfekt udstyret til starten!

Afslappet og sikker fodring takket være NUK-temperaturregulering
Dette er en funktion, der ikke har eksisteret i denne form før. For at forhindre din baby i at blive fodret for varmt er flaskerne udstyret med en NUK-temperaturkontrolindikator. Det har form som et termometer og skifter farve med temperaturen på flaskeindholdet. I fremtiden vil funktionen hjælpe dig med at opnå den optimale temperatur, når du fodrer babymad.
Hvis
maden er for varm, bliver den ellers blå skærm hvid. Maden til fodring skal i bedste fald have en kropstemperatur (37 ° C) og svarer til den mellemblå tone på displayet. Den mest naturlige patte til din baby
h NUK Valg som første været det første valg til flaskefodring baseret på amning i mange år. Med NUK First Choice + er det muligt at komme endnu tættere på naturen - for en sund kæbeudvikling og en drikkefølelse som ved moderens bryst
.

Naturlig og ortodontisk korrekt
Den specielle NUK-form på NUK-patterne er baseret på moderens bryst ved amning. Det giver din babys tunge og kæbe plads nok til den naturlige sugende bevægelse.

Blød som en mors bryst
Takket være den bløde zone tilpasser silikone slikkepinden endnu bedre til gane - for en naturlig drikkesensation.

Ingen kolik *
Anti-Colic Air System sikrer en naturlig strøm af mad. Så din baby kan drikke på en afslappet måde uden at sluge luft.

Klinisk testet **
På grund af sin særligt naturlige form er NUK-patten meget godt accepteret af babyer . Den er derfor også velegnet til babyer, der kombinerer amning og flaskefodring.

NUK Åbn & luk skruehætte - åbn og luk med kun et twist
Lukkesystemet erstatter det sædvanlige lukningsplade og dermed gør din babys hverdag meget nemmere:
Skru simpelthen skruehætten mellem NUK First Choice babyflaske og pattskrueringen - det er det.

Blid rengøring af babyen - NUK flaskebørste 2in1
NUK-flasken 2in1 flaske blev specielt udviklet til rengøring af babyflasker og patter. Takket være dens dimensionelle stabile børster rengøres den særligt grundigt. Det ergonomiske håndtag med integreret lille pattebørste giver et stærkere rengøringstryk og optimal håndtering.

Silikon NUK Genius dummy My First NUK
Babyer elsker din sut! Med den populære NUK Genius silikone-sutter har vi også taget naturen som vores guide til at sikre din baby en naturlig sugeoplevelse:
Den originale kæbevenlige NUK-form er modelleret på moderens bryst under amning og reducerer risikoen for tand og kæbejustering. Den ekstra flade sugedel sikrer en naturlig sugebevægelse. Takket være den glatte overgang fra pattehalsen til den sugende del føles sutten særligt velkendt og naturlig for din baby.

* Uafhængig markedsundersøgelse blandt 205 mødre, Tyskland 201899% af mødrene bekræfter, at NUK First Choice + flaske forårsager ikke kolik.
** Videnskabelig undersøgelse: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: 6. Yderligere oplysninger på http: // www. nuk .da / da_da / ueber- nuk / nuk -forschung.html

produktoplysninger:
 • Alder: 0-18 måneder
 • Motiv: hvid / lyserød
 • Materiale flasker: Polypropylen (PP)
 • Materiale patter: silikone
 • Indhold: 150 ml / 300 ml
 • BPA-fri
 • NUK temperaturkontrol: Dette display sikrer, at flasken ikke overophedes
 • Hvis maden er for varm, bliver den ellers blå skærm hvid
 • Klinisk testet *: For en optimal kombination af amning og flaskefodring
 • Forhindrer kolik: forbedret antikolikluftsystem
Leveringsomfang:
 • 4 NUK First Choice + Babyflasker med temperaturreguleringsdisplay (PA), 2 x 150 ml med silikonepatter 0-6 måneder S og 2 x 300 ml med silikonepatter 6-18 måneder M
 • 1 x NUK Åbn & luk skruehætte
 • 1 x NUK flaskebørste 2in1
 • 1 x NUK Genius silikone sut ""Min"" First NUK, 0- 6 måneder med sut æske
 • Attraktiv gave NUK æske med h vindue, Motivverden: Neutral
"

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Starter sæt First Choice + temperaturkontrol perfekt, piger
NUK Starter sæt First Choice + temperaturkontrol perfekt, piger
275 kr