NUK Spisesæt Disney Mickey Mouse fra 9 måneder

NUK Spisesæt Disney Mickey Mouse fra 9 måneder


Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329394

EAN: 4008600396659

NUK Spisesæt Disney Mickey Mouse fra 9 måneder
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De populære Disney-figurer Mickey & Minnie Mouse i NUK sortimentet
De verdensberømte Disney-figurer Mickey og Minnie Mouse ledsager vores små i deres magiske hverdag. Klassiske modern e Design s pryder de populære NUK -produkter og glæder både små og store Disney-fans. Fordyb dig i Mickey & Minnie Mouse !

NUK Disney Mickey-sæt til at lære at spise: den komplette løsning til at lære at spise
Øvelse gør mester - det gælder også, når vores børn skal lære at spise. Det er langsomt slut med, at mor og far overtager fodringen, og nu skal dit barn begynde at spise og drikke selvstændigt. For at gøre processen nemmere og lette dine første bekymringer som forælder anbefaler vi NUK Disney Mickey spisesæt, som hjælper dit barn med at lære at spise og drikke med gennemtænkte former og nyttige funktioner. Sættet indeholder en dyb læringstallerken med en udvidet kant, der gør det nemmere for små børnehænder at tage fat i skeen. Ligesom spisepladen har drikkekoppen i sættet også en TPE-bund, der giver et sikkert og skridsikkert ståsted, så intet kan gå galt, mens du eksperimenterer og lærer. For at gøre det nemt og sikkert at håndtere skeen og gaflen har bestikket brede håndtag, der gør det nemt at holde det i hånden, og afrundede kanter og tænder - så det bliver en leg at lære at spise!

Et rendezvous med Mickey Mouse - med NUK Spisekammeret
NUK Ikke kun funktionelt, men også visuelt overbevisende: Den søde og farverige Design med Mickey Mouse motiv gør det endnu sjovere for de små at lære at spise og drikke og giver dem mulighed for at opdage verden af forskellige måltider på en legende måde. Uanset om det er morgenmad, frokost eller aftensmad, er den populære og muntre Disney-figur en livlig partner til selvstændig spisning på ethvert tidspunkt.

NUK Disney Mickey spisesæt: egnet til mikrobølgeovne og opvaskemaskiner
Den lille mave knurrer - nu skal det gå hurtigt. Sættets tallerken og drikkekop er perfekte til opvarmning af mad i mikrobølgeovnen. Så maden bliver hurtigt serveret igen, maven er mæt, og det er tid til at lege igen eller tage en lille lur - det gælder selvfølgelig også for mor og far! Alle komponenterne i NUK Disney Mickey Eating Set kan nemt rengøres i opvaskemaskinen og er derfor klar til brug igen på ingen tid.

Dette NUK -sæt er i overensstemmelse med den europæiske sikkerhedsstandard EN14372 og EN14350.Læs omhyggeligt advarslerne og brugsanvisningerne på indersiden. Opbevar venligst produktoplysninger og artikel-/ LOT-nr. til senere brug.

Produktdetaljer:
  • Tallerken er nem at holde og nem at ske ud takket være den udvidede kant.
  • Tallerkner og kopper med TPE-bund for et sikkert og skridsikkert ståsted
  • Bestik med bredt skaft og afrundede kanter og tænger
  • Kan tåle mikrobølgeovn og opvaskemaskine
  • Materiale fremstillet af polypropylen og TPE af høj kvalitet, BPA-fri
  • Aldersanbefaling: til børn på 9 måneder og derover
Leveringsomfang:
  • 1 x lære at spise tallerken
  • 1 x bestiksæt
  • 1 x drikkekop

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Spisesæt Disney Mickey Mouse fra 9 måneder
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Spisesæt Disney Mickey Mouse fra 9 måneder
NUK Spisesæt Disney Mickey Mouse fra 9 måneder
141 kr