NUK Soother Fashion Trendline silikone størrelse 2 grøn / lyserød 4 stykker fra den 6. måned

NUK Soother Fashion Trendline silikone størrelse 2 grøn / lyserød 4 stykker fra den 6. måned


Pris
76 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291250

NUK Soother Fashion Trendline silikone størrelse 2 grøn / lyserød 4 stykker fra den 6. måned
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye NUK Trendline silikone napp: modelleret på kvindebrystet ved amning.

For din lille er der mange spændende oplevelser at opdage dag efter dag. Smokken er en pålidelig ven, der giver din baby en følelse af sikkerhed og lindrer den. Uanset om din lille er forstyrret af mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser, vil den velkendte og instinktive sugning af nappet hurtigt slappe af din lille.

For at optimere denne feel-good-faktor endnu mere , opfinderen af ??den ortodontiske soother har NUK nu gjort den originale form endnu bedre. Det modelleres på det kvindelige bryst, når du ammer, hvilket passer perfekt i munden, når din baby suger til det. Det særlige ved denne napp: den er særlig tynd og smal for at reducere trykket på tænder og kæber. Den flade sugende del og den glatte underside sikrer en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugende bevægelse. NUK Dummies tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor specielt hurtigt af babyer *. Så de giver afslapning for dig og din baby.

Anbefalet af eksperter: De nye NUK-napp er beroligende som aldrig før.

Fordi NUK din babys samlede sunde udvikling er så vigtig for dig, vi ønsker, at NUK skal have, at enhver NUK-baby skal have en beroligende, der er naturlig og egnet til deres kæbe. Ved at videreudvikle den kæbevenlige NUK Originalform i overensstemmelse med de nyeste medicinske fund, beroliger den nye beroligede bedre end nogensinde før, fordi den velkendte form betyder, at selv ammede babyer accepterer denne beroligende. Ammende mødre har NUK bekræftet, at NUK-nappet ikke forstyrrer amning *. Så nappet giver dig som ny mor eller far noget tid til at slappe af og hvile.

Derudover forårsager NUK-sødder ikke forkert justering af tænder og kæber. Dette sikres af den smalle, flade og tynde sugende del. Det minimerer trykket på de små tænder og kæben og efterlader tungen nok plads til den naturlige sugende bevægelse. En yderligere grund til, at den nye NUK-napp er værdsat og anbefalet af både jordemødre, børnelæger og tandlæge.

Testresultater taler også tydeligt til fordel for den nye napp: 100% ** af de undersøgte tandlæger bekræftede, at den nye NUK-napp forårsager ingen forkert justering af kæbe eller tand, 95% * af babyer accepterer NUK-napp, 90% * af mødre anbefaler det, og 92% * af mødre, der ammer, bekræfter, at den nye NUK-napp ikke skader amning.>
* Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre, Tyskland 2017
** Uafhængig markedsundersøgelse, 50 tandlæger, 50 børnelæger og 50 jordemødre (repræsentativt udvalg), Tyskland 2017

Af hensyn til bæredygtighed: NUK-napp med genanvendelig emballage

Bæredygtighed er en NUK's højeste prioritet for os. Vi ønsker at give forældre muligheden for at fortsætte med at bruge vores emballage efter pakning ud i stedet for at smide den væk. Hver NUK-napp leveres nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder nappet rent og beskytter det - en ideel løsning til at beskytte babyens foretrukne ledsager mod snavs og vådhed når ude og omkring. kære verdensopdagere til små stilikoner

NUK Trendline napp betager med sine smarte og moderne design og forvandler din kære verdensopdager til små stilikoner. Den anatomisk formede mundplade med en flad knap undgår trykpunkter i tilbøjelig og sideposition, hvilket gør napp ideel til at falde i søvn. Det klare silikonemateriale er let at rengøre og er især temperaturbestandigt. Det er fri for skadelige stoffer, kogtæt, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK-napp har NUK Air System. Gennem en ventil kan luften slippe ud fra den sugende del. Det forbliver således smukt blødt og formbart og lindrer kæben.

produktdetaljer:
  • Forbedret NUK Originalform - modelleret på det kvindelige bryst ved amning, som passer perfekt i munden, når babyen suger til den
  • Tynd og smal spenehals reducerer trykket på kæben og tænderne
  • Flad sugende del og glat underside - for en behagelig mundfølelse og meget plads til den naturlige sugende bevægelse
  • Robust, genanvendelig transportboks
Tekniske detaljer:
  • Størrelse: 2 fra den 6. måned (6 - 18 måneder)
  • Serie: Trendline
  • Fri fra BPA
  • 4 stykker pr. Pakke

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Soother Fashion Trendline silikone størrelse 2 grøn / lyserød 4 stykker fra den 6. måned
NUK Soother Fashion Trendline silikone størrelse 2 grøn / lyserød 4 stykker fra den 6. måned
76 kr