NUK Skyllerens efterfyldningskoncentrat 500 ml
Pris
59 kr
(118 kr / 1l)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313182

EAN: 4008600385455

NUK Skyllerens efterfyldningskoncentrat 500 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Rinse Cleaner Refill Concentrate: Fjerner selv genstridige mælke- og grødrester - uden at efterlade nogen rester.
Med NUK refill-koncentratet kan NUK opvaskemiddel nemt genopfyldes. Blot 250 ml koncentrat blandet med 250 ml vand giver en hel 500 ml flaske opvaskemiddel. Koncentratet er derfor tilstrækkeligt til 2 x genopfyldning.

Formlen er baseret på naturlige ingredienser og anvender enzymer til pålideligt at fjerne især rester af mælk, grød, havregryn og juice. Formlen er så skånsom, at babyfade som f.eks. flasker og sutter, kopper, spisebestik samt ammetilbehør og vaskbart legetøj kan rengøres på en babyvenlig måde.
I øvrigt: Fordi NUK holder af naturen, er NUK Rinse Cleaner Refill Concentrate-flasken fremstillet af 100 % genanvendt PET. For mere rengøring og mindre emballageaffald.

Anvendelse:
Tilsæt 250 ml vand til 250 ml koncentrat (se 250 ml-mærket på flasken), og opvaskemaskinerens rengøringsmiddel er klar til brug. Det er ikke nødvendigt at ryste. Hvis du vil skylle sutteflasken, skal du tilsætte en spyt skyllemiddel til sutteflasken. Børst forsigtigt med lidt varmt vand. Skyl derefter med rent vand. Til desinfektion anbefaler NUK NUK Vario Express dampsterilisator.
Kørselsvejledning: Opbevar altid rengøringsmidlet uden for børns rækkevidde. Hvis produktet kommer i øjnene, skal du straks skylle med vand. Ved utilsigtet indtagelse skal du søge læge.

Hvordan virker NUK Rinse Cleaner?
Babys kost i de første måneder af livet består af mælk og grød. De genstridige mælkeproteiner forbliver som rester i flasker, sutter og på babyfade, hvor de danner bakterier, bakterier og dårlig lugt.
For at fjerne disse rester skånsomt, har NUK udviklet opvaskemidlet NUK til opvaskemaskiner. Dette er sket uden ingredienser, som ikke er nødvendige for at rense babymad. I stedet indeholder NUK skyllemiddelet enzymer, som er særligt effektive mod mælkeprotein og fortykningsmidler.

Enzymer er også med til at nedbryde og opløse proteiner i naturen, f.eks. under fordøjelsen. Formlen i det nye opvaskemiddel er baseret på denne naturlige model. Takket være den lavviskøse konsistens spredes rengøringsmidlet hurtigt. De fastsiddende proteiner nedbrydes af enzymerne og kan skylles ud uden at efterlade nogen rester.

Produktdetaljer:
  • Genopfyldningskoncentrat til NUK skyllemiddel (500 ml genopfyldningskoncentrat blandet med 500 ml vand giver 1000 ml NUK skyllemiddel)
  • Til babyvenlig og sikker rengøring af flasker og sutter - nu med endnu bedre rengøringsydelse
  • Fjerner pålideligt rester af mælk, grød, havregryn og juice takket være bioenzymkomplekset
  • Naturbaserede ingredienser, biologisk nedbrydelige, fri for parfume og farvestoffer
  • Kan skylles af uden rester, pH-hudneutral, dermatologisk testet

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
37 kr
(74 kr / 1l)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Skyllerens efterfyldningskoncentrat 500 ml
4.5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Skyllerens efterfyldningskoncentrat 500 ml
NUK Skyllerens efterfyldningskoncentrat 500 ml
59 kr
(118 kr / 1l)