NUK Plejesæt
Pris
346 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A137420

EAN: 4008600217848

NUK Plejesæt
Praktisk sæt som indeholder alle vigtige plejeprodukter til baby. Sættet indeholder et termometer, en neglesaks, en børste og en næsesuger.

Leveringsomfang:
• 1x NUK Baby termometer 2in1
• 1x NUK Baby neglesaks
• 1x NUK Baby børste, bløde nylohår, kan vaskes op til 60 grader for optimal hygiejne
• Gratis 1x NUK næsesuger

Baby termometer
Forældre kan hurtigt og enkelt måle barnets temperatur. NUK Baby termometer muliggør en særdeles blid måling. En ståfod samt et lithium batteri (CR 2032, 3 Volt) medfølger i leveringen.

2 målningsmetoder
NUK Baby termometer 2in1 er designet med en innovativ, ekstra lille måleenhed med infrarød sender. Således kan temperaturen måles på få sekunder. Temperaturen kan også måles på panden. Dette kræver en målning på ca. 5 min.

Især praktisk: Ved feber lyser LED-lyset rødt - ved normal temperatur lyser det grønt.

Med specialfunktion
Termometeret kan gemme de sidste temperaturer, således at forældre kan holde bedre øje med temperaturudviklingen.

Ganske praktisk
NUK Baby termometeret 2in1 kan også anvedes til at måle babymadens eller badevandets temperatur. Et LCD display viser rummets temperatur.

Næsesuger
Enkel og sikker montering: For at fjerne snot fra babys næse, skal der blot trykkes blidt på pumpen. Når det ene næsebor udsuges, skal det andet holdes blidt til. Vær altid opmærksom på at løsne grebet på pumpen blidt og langsomt. Således pumpes snottet ud af babys næse og baby kan trække vejret igen.

Neglesaks
Byder på stor sikkerhed for de små hænder. Med afrundet ender. Af rustfristål. Håndtaget er beklædt med skridsikker blødt materiale. For sikker opbevaring medfølger et hylster. NUK neglesakse fås i forskellige designs og farver.

Babybørste
Denne NUK børste byder på optimal hygiejne og er vaskbar op til 60 °C. Med ekstra blødt nylonhår. Således at børsten også kan anvendes til en behagelig hovedbundsmassage. Nem at håndtere takket være det ergonomiske design. Den bløde børste kan også anvendes til en behagelig hovedbundsmassage.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topseller

NUK Plejesæt
346 kr