❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
BND17580
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

NUK Pacifier Trendline Night & Dag silikone skyer / lyserød størrelse 1 4 stykker fra fødslen
p.t. udsolgt

NUK Pacifier Trendline Night & Dag silikone skyer / lyserød størrelse 1 4 stykker fra fødslen


Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291410

NUK Pacifier Trendline Night & Dag silikone skyer / lyserød størrelse 1 4 stykker fra fødslen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye NUK Night & Day Trendline silikone soother: modelleret på det kvindelige bryst under amning

Der er mange spændende eventyr, som din lille kan opdage hver dag. Soother er en pålidelig ven, der giver din baby sikkerhed og lindrer den. Uanset om din lille er forstyrret af mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser, vil den velkendte og instinktive sugende på nappet hurtigt slappe af hende igen.
For at optimere denne feel-good faktor yderligere, opfinderen af den soother, der er egnet til brug med soothers, har NUK nu gjort den originale form endnu bedre. Det er modelleret på det kvindelige bryst under amning, der passer perfekt i munden, når din baby sutter på den. Det særlige ved denne napp: den er særlig tynd og smal for at reducere trykket på tænderne og kæberne. Den flade sugende del og den glatte underside sikrer en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugende bevægelse. NUK Dummies tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor især hurtigt af babyer *. De giver afslapning for babyer og deres forældre.

Anbefalet af eksperter: De nye NUK-napp lindrer som aldrig før.
Da NUK den sunde generelle udvikling af din baby er særlig vigtig, ønsker enhver NUK-baby NUK en soother, der er tæt på naturen og egnet til kæben. Ved at videreudvikle den ortodontisk korrekte NUK Original-form i henhold til de nyeste medicinske fund, beroliger den nye beroligede bedre end nogensinde før, fordi selv ammede babyer, baseret på den velkendte form, accepterer denne beroligende godt. Ammende mødre har NUK bekræftet, at NUK-beroligeren ikke skader amning *. Så det giver også afslapning og ro for nye mødre.
Derudover forårsager NUK-napp ikke forkert justering af tænder og kæber. Dette sikres af den smalle, flade og tynde sugende del. Det minimerer trykket på de små tænder og kæben og efterlader tungen nok plads til den naturlige sugende bevægelse. En yderligere grund til, at den nye NUK-napp er værdsat og anbefalet af både jordemødre, børnelæger og tandlæge.

Testresultater taler også tydeligt til fordel for den nye NUK-napp: 100% ** af de undersøgte tandlæger bekræftede, at nye NUK-napp forårsager ingen fejl i kæben eller tænderne, 95% * af babyerne accepterer NUK-napp, 90% * af mødrene anbefaler det, og 92% * af de ammende mødre bekræfter, at den nye NUK-napp ikke skader amning.
For bæredygtighedens skyld: NUK Dummies med genanvendelig emballage

Bæredygtighed er meget NUK vigtig for os. NUK ønsker at give forældrene muligheden for at fortsætte med at bruge emballagen efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-napp leveres nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder nappet rent og beskytter det - en ideel løsning til at beskytte babyens foretrukne ledsager mod snavs og vådhed, når de er ude og rundt.

NUK Night & Day Trendline silikone soother - den perfekte hjælp til din baby at falde i søvn

NUK Night & Dag-napp er ikke kun sjovt i løbet af dagen, men hjælper også din lille med let at finde drømmelandet. Fordi takket være det ufarlige lysende materiale i sukkerknappen, skinner de søde motiver i en blød glød, selv i mørke. Den anatomisk formede mundplade med flad knap forhindrer trykpunkter i tilbøjelig og sideposition, hvilket gør nappet ideelt til at falde i søvn. Det klare silikonemateriale er let at rengøre og er især temperaturbestandigt. Det er fri for skadelige stoffer, kogtæt, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK-napp har NUK Air System. Gennem en ventil kan luften slippe ud fra den sugende del. Dette holder den blød og formbar og lindrer kæben.

produktdetaljer:
  • Forbedret NUK Originalform - ligner det kvindelige bryst under amning, der passer perfekt i munden, når babyen suger til det
  • Tynd og smal spenehals reducerer trykket på kæben og tænderne
  • Flad sugende del og glat underside - for en behagelig mundfølelse og masser af plads til den naturlige sugende bevægelse
  • Robust, genanvendelig transportboks
Tekniske detaljer:
  • Størrelse: 1 fra fødslen (0 - 6 måneder)
  • Serie: Trendline
  • Fri for BPA
  • Materiale: silikone
  • 4 stykker pr. Pakke
  • >

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers