❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte artikler

NUK Pacifier Fri stil silikone størrelse 2 lyserøde 4 stykker fra den 6. måned
p.t. udsolgt

NUK Pacifier Fri stil silikone størrelse 2 lyserøde 4 stykker fra den 6. måned


Variant:
 • NUK Pacifier Fri stil silikone størrelse 2 lyserøde 4 stykker fra den 6. måned
  p.t. udsolgt
 • NUK Dummy Fri stil silikone størrelse 2 blå 4 stykker fra den 6. måned

Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291400

NUK Pacifier Fri stil silikone størrelse 2 lyserøde 4 stykker fra den 6. måned
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye NUK Free-stil silikone-soother: modelleret på kvindebrystet under amning.

For vores små er der mange spændende oplevelser at opdage dag efter dag. Smokken er en pålidelig ven, der giver babyen sikkerhed og lindrer den. Uanset om mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser har bekymret den lille, vil den velkendte og instinktive sugning af smokken hurtigt slappe af ham.

For at optimere denne feel-good-faktor endnu mere, opfinderen af den ortodontisk korrekte napp har NUK nu gjort den originale form endnu bedre. Det modelleres på det kvindelige bryst under amning, som passer perfekt i munden, når babyen suger til det. Det særlige ved denne napp: den er særlig tynd og smal for at reducere trykket på tænderne og kæben. Den flade sugende del og den glatte underside sikrer en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugende bevægelse. NUK Dummies tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor specielt hurtigt af babyer *. De giver afslapning for babyer og deres forældre.

Anbefalet af eksperter: De nye NUK-beroligende beroliger som aldrig før.
Da NUK den sunde generelle udvikling af babyen er særlig vigtig, ønsker enhver NUK-baby NUK en soother, der er tæt på naturen og egnet til kæben. Ved at videreudvikle NUK Originalformen i henhold til de nyeste medicinske fund, beroliger den nye NUK-napp så godt som aldrig før, fordi på grund af den velkendte form accepterer selv ammede babyer denne napp godt. Ammende mødre har bekræftet, at NUK-napp ikke skader amning *. Så det giver tid til afslapning og ro, selv for nyfødte mødre.

Desuden forårsager NUK-napp ikke forkert justering af tænder og kæber. Dette sikres af den smalle, flade og tynde sugende del. Det minimerer trykket på de små tænder og kæber og efterlader tungen nok plads til den naturlige sugende handling. En yderligere grund til, at den nye NUK-napp er værdsat og anbefalet af jordemødre, børnelæger og tandlæge.

Testresultater taler også tydeligt til fordel for den nye napp: 100% ** af de undersøgte tandlæger bekræftede, at den nye NUK-napp forårsager ikke nogen forskydning af kæbe eller tænder, 95% * af babyer accepterer NUK-napp, 90% * af mødre anbefaler det til andre og 92% * af mødre, der ammer, bekræfter, at den nye NUK-napp ikke forstyrrer amning.

Bæredygtighed for kærlighed: NUK-napp med genanvendelig emballage.

Bæredygtighed er en NUK-prioritet for os. NUK ønsker at give forældrene muligheden for at fortsætte med at bruge emballagen efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-napp leveres nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder nappet rent og beskytter det - en ideel løsning til at holde babyens yndlingsselskab rent og tørt ude og ude.

NUK Free stil silikone-soother er især blid mod barnets hud.

NUK Free stil napp kan overbevise ikke kun ved dets kærligt valgte motiver og farver. Denne napp er også særlig blid mod babyens bløde hud takket være de store ventilationsåbninger og mindre kontaktoverflade. Smørfladens flade knap har en integreret, diskret ring og er let at gribe selv for de mindste hænder. Det klare silikonemateriale er let at rengøre og er især temperaturbestandigt. Det er fri for skadelige stoffer, kogtæt, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK-napp har NUK Air System. Gennem en ventil kan luften slippe ud fra den sugende del. Dette holder det pænt og blødt og aflaster kæben.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre, Tyskland 2017
** Uafhængig markedsundersøgelse, 50 tandlæger, 50 børnelæger og 50 jordemødre (repræsentativt udvalg), Tyskland 2017

produktoplysninger:
 • Forbedret NUK Originalform - modelleret på det kvindelige bryst ved amning, hvilket passer perfekt i munden, når babyen suger på det
 • Tynd og smal spenehals reducerer trykket på kæben og tænderne
 • Flad sugende del og glat underside - for en behagelig mundfølelse og masser af plads til den naturlige sugende bevægelse
 • >
 • Robust, genanvendelig transportboks
Tekniske detaljer:
 • Størrelse: 2 fra den 6. måned (6 - 18 måneder)
 • Serie: Fri stil
 • Fri for BPA
 • Materiale: silikone
 • 4 stykker pr. pakke

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topseller