NUK modermælkspose 25 stk. à 180 ml.

NUK modermælkspose 25 stk. à 180 ml.


79 kr
Pris
78 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A246057

EAN: 4008600252306

NUK modermælkspose 25 stk. à 180 ml.
Modermælk er det bedste for en sund udvikling af babyen. Mødre, der ikke kan eller vil amme, kan pumpe den værdifulde mælk ud og made babyen med flasken. Men hvad gør man med den udpumpede mælk? Der kan let være helt fyldt i køleskabet! Nu er der en simpel løsning: NUK modermælksposen

Produktdetaljer:
  • Volum n: 180 ml
  • Antal 25 stk.
  • Til opbevaring af modermælk i køleskab eller fryser
  • Pladsbesparende og hygiejnisk
  • Lækagesikret takket være dobbelt sikkerhedslås
  • Praktisk tud

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topseller

NUK modermælkspose 25 stk. à 180 ml.
79 kr
78 kr