NUK Fresh Foods Set
Pris
275 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A136599

EAN: 4008600217817

NUK Fresh Foods Set
NUK Fresh Foods sættet gør det nemmere at tilberede og opbevare madportioner til de små. Alle NUK Fresh Foods produkter er fremstillet af BPA-frit kunststof.

Sættet indeholder:
• 1 x NUK Fresh Foods frugtmorder, til at mose frugt og grøntsager, ideal til undervejs
• 1 x NUK Fresh Foods fryseforme, 4 forme til at fryse frugt eller yoghurt ned
• 1 x NUK Fresh Foods fryseformbeholder, til at fryse babymad ned, 9 portioner x 60 ml, kan tøs på separat
• 1 x NUK Fresh Foods opbevaringsbokse, til opbevaring af babymad, pladsbesparende design, 3 størrelser
• Gratis: 2 x NUK Easy Learning spiseske, afrundede kanter, skaft med skridsikkert greb

1 x NUK Fresh Foods frugtmorder, til at mose frugt og grøntsager, ideal til undervejs, BPA-fri
Frugtmoderen er perfekt egnet til at mose forskellige frugtsorter eller kogte grøntsager. Sættet indeholder en morderskål med skridsikre håndtag samt skridsikker bund samt en støder. Moderskålen er designet med små furer, som gør det nemmere at mose frugt samt grøntsag.


NUK Fresh Foods fryseforme, 4 former til at fryse frugt eller yoghurt ned, BPA-fri
Perfekt egnet til at små snacks om sommeren. Fryseformene kan nemt fyldes med tyndt flydende frugt eller yoghurt. Der er mulighed for at lave 1 til 4 små isportioner samtidigt. Fryseformene er designet til at være ekstra børnevenlige.


Nuk Fresh Foods fryseformbeholder, til at fryse babymad ned, 9 portioner x 60 ml, BPA-fri
NUK Fresh Foods fryseformsbeholderen er en innovativ fryseform til babymad: Die 9 små enkelte forme kan indeholde 60ml - en ideal portion til de helt små. Det fleksible TPE-materiale muliggør at man kan løsne kun én portion af gangen.


NUK Fresh Foods opbevaringsbokse, til opbevaring af babymad, pladsbesparende, 3 størrelser, BPA-fri
NUK Fresh Foods opbevaringsboksene er ideale til opbevaring af hjemmelavet barnemad i kølbeskabel eller i fryseren. Beholderne er stabelbar og dermed særlig pladsbesparende. Runde beholdere i størrelserne: 65ml, 75ml og 85ml Hvert sæt indeholder per størrelse to beholdere.


NUK Easy Learning spiseske, afrundede kanter, langt skaft med skridsikkert håndgreb, 2 stk., BPA-fri
Farverig spiseskål til de små! I starten er det godt at benytte en blød spiseske til de små begyndere. NUK Easy Learning spiseskeen er mere egnet til lidt større børn, som allerede har erfaringer med en spiseske. Den afrundede, børnevenlige form giver barnet optimal sikkerhed og komfort under madningen. Takket være det skridsikre greb, kan skeen ikke så nemt falde ud af hånden under madningen. NUK Easy Learning spiseskeen er ergnet til børn fra 6 måneder Alle dele af NUK EASY LEARNING systemet kan kombineres after barnets alder og behov.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topseller

NUK Fresh Foods Set
275 kr