App exclusive: 30% Mode Outlet
App exclusive: 30% Mode Outlet
Kun i dag
APP6F1626
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
NUK First Choice Disney Winnie the Pooh

NUK First Choice Disney Winnie the Pooh


Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299438

EAN: 4008600369264

NUK First Choice Disney Winnie the Pooh
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Winnie the Pooh og hans venner i NUK-sortimentet
Den blide Winnie the Pooh, den stadigt populære bjørn, pryder nu NUK-serien med hjertevarmende design. Ud over hans bryllupsrejse ledsager Tigger og I-Aah ham på hans spændende rejse ind i NUK-produktverdenen. Med mod, nysgerrighed og frem for alt venskab mestrer Winnie the Pooh og hans venner hvert spændende eventyr. Opdag samlingen nu!

NUK Trainer Cup: Det er nemt at lære at drikke
NUK Trainer Cup gør overgangen fra flaske til kop lettere for babyer. Den bløde drikketud er særligt skånsom mod ganen og tandkødet. De ergonomisk formede håndtag gør det også muligt for din lille at holde koppen ubesværet med hele hånden eller fingrene. Og for at forhindre oversvømmelse er NUK Trainer Cup 100% lækagesikker, og et ekstra låg sikrer, at koppen transporteres rent og sikkert.

NUK Trainer Cup - et fast greb, blid på munden
Koppen er lavet af et højkvalitets og robust materiale, 100% BPA-fri og trykt med søde motiver. Den består af kun få enkelte dele, der kan skilles ad og samles på ingen tid overhovedet. Alle dele er nemme og effektive at rengøre.

NUK Evolution Cups - den rigtige kop til hvert udviklingsstadium
At lære at drikke uafhængigt er et af de vigtigste trin i din babys udvikling og er en reel udfordring af tålmodighed og dygtighed. Derfor har vi udviklet NUK Evolution Cups - drikkekopper med forskellige drikkevedhæftninger, der vokser sammen med dit barn. Hver kop er designet til at passe ind i en anden indlæringsfase og kan let ændres, når din babys evner øges. Derudover er alle drikkeudstyr 100% lækagesikre. På denne måde får dit barn altid den opmuntring, han eller hun har brug for i øjeblikket, og det sjove ved at lære at drikke opretholdes.

produktoplysninger:
  • Blød silikondrinketud til børn fra 6-18 måneder
  • Tema: Winnie the Pooh
  • Design Beige
  • fyldningsmængde: 230 ml
  • Blød drikketud, især skånsom mod ganen og tandkødet
  • Ergonomisk formede håndtag - let at bruge hold til små hænder
  • Kop lavet af robust materiale (PP), med beskyttelseshætte til undervejs
  • Fri for BPA
  • Motiver i unikt design, begrænset udgave

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK First Choice Disney Winnie the Pooh
82 kr