Erstatningsforslag til udsolgte produkter

NUK Dummy Trendline Disney Winnie the Pooh, 4 stk
p.t. udsolgt

NUK Dummy Trendline Disney Winnie the Pooh, 4 stkPris
85 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299626

NUK Dummy Trendline Disney Winnie the Pooh, 4 stk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Winnie the Pooh og hans venner i NUK-sortimentet
Den blide Winnie the Pooh, den stadigt populære bjørn, pryder nu NUK-serien med hjertevarmende design. Ud over hans bryllupsrejse ledsager Tigger og I-Aah ham på hans spændende rejse ind i NUK-produktverdenen. Med mod, nysgerrighed og frem for alt venskab mestrer Winnie the Pooh og hans venner hvert spændende eventyr. Opdag kollektionen nu!

NUK Trendline silikonspacer: modelleret efter det kvindelige bryst under amning
For vores små er der mange spændende eventyr at opdage dag efter dag. Sutten er en pålidelig ven, der giver din baby sikkerhed og beroliger den. Uanset om din lille bliver forstyrret af mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser, vil det velkendte og instinktive suge på sutten hurtigt slappe af. For at optimere denne feel-good-faktor yderligere, har opfinderen af ??den ortodontiske sutter NUK gjort den originale form endnu bedre. Det er modelleret på det kvindelige bryst, når du ammer, hvilket passer perfekt ind i munden, når din baby suger på den. Sæden ved denne sut: den er særlig tynd og smal for at reducere pres på tænder og kæber. Den flade sugende del og den glatte underside sikrer en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugebevægelse. NUK Dummies tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor særligt hurtigt af babyer *. Så de giver afslapning for dig og din baby.

Anbefalet af eksperter: NUK-sutter beroliger som aldrig før
Da vi er særlig bekymrede over den generelle sunde udvikling af din baby, vi ønsker, at enhver NUK-baby skal have en sutter, der er tæt på naturen og egnet til kæben. Ved at videreudvikle den ortodontisk korrekte NUK Original-form i overensstemmelse med de nyeste medicinske fund, beroliger NUK-sutten bedre end nogensinde før, fordi selv ammede babyer på grund af den velkendte form accepterer denne sutter godt. Ammende mødre har bekræftet, at NUK-sutten ikke interfererer med amning *. Så det giver lidt tid til afslapning og ro selv for nyfødte mødre.
Desuden forårsager NUK-sutter ikke forskydninger i tænder og kæber. Dette sikres ved den smalle, flade og tynde sugende del. Det minimerer trykket på de små tænder og kæber og efterlader tungen nok plads til den naturlige sugebevægelse. Endnu en grund til, at NUK-nøgler bliver værdsat og anbefalet af jordemødre, børnelæger og ortodontister.
Testresultater taler også tydeligt til sutten: 100% ** af de undersøgte ortodontister bekræftede, at NUK-sutter ikke forårsager malokklusion af kæbe eller tænder, 95% * af babyer accepterer NUK-sutten, 90% * af mødre anbefaler det, og 92% * af ammende mødre bekræfter, at NUK-sut ikke interfererer med amning.

* Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre, Tyskland 2017
** Uafhængig markedsundersøgelse, 50 ortodontister, 50 børnelæger og 50 jordemødre (repræsentativ udvælgelse), Tyskland 2017

For af bæredygtighed: NUK-sut med genanvendelig emballage
Vi lægger stor vægt på bæredygtighed. Vi vil give dig muligheden for at fortsætte med at bruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-sut kommer nu i en robust, genanvendelig kasse, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at holde din babys foretrukne ledsager ren og tør.

Den perfekte sut til alle små Disney-fans : NUK Disney Winnie the Pooh Trendline silikone sut
Trendline sutten fra NUK Disney ""Winnie the Pooh"" kollektionen kommer med smukke motiver af Disney karakteren Winnie the Pooh og hans venner og inspirerer enhver lille Disney-fan . Den anatomisk formede mundplade med flad knap undgår trykpunkter i liggende og lateral position, hvilket gør sutten ideel til at falde i søvn. Det klare silikone materiale er let at rengøre og er særligt temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, kogebestandig, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK-sutter har NUK Air System. Gennem en ventil kan luften undslippe fra den sugende del. Dette holder det blødt og formbart og lindrer kæben.

produktdetaljer:
  • Anatomisk formet mundplade med flad knap for at undgå trykpunkter i udsat og lateral position - ideel til at falde i søvn
  • Tynd og smal pattehals - reducerer pres på kæbe og tænder
  • Flad sugende del og glat underside - for mere plads til den naturlige sugebevægelse
  • Genanvendelig sutboks, BPA-fri, 4 stk. pr. pakke,
  • Motiver i unikt design

"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
45 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Dummy Trendline Disney Winnie the Pooh, 4 stk
5
78 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 70
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers