NUK Dummy Night & Day Trendline Str. 1 lilla / hvid silikone 2 stykker fra fødslen

NUK Dummy Night & Day Trendline Str. 1 lilla / hvid silikone 2 stykker fra fødslen


Pris
78 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A266825

EAN: 4008600321835

NUK Dummy Night & Day Trendline Str. 1 lilla / hvid silikone 2 stykker fra fødslen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For din lille er der mange spændende eventyr at opdage dag efter dag. Smokken er en pålidelig ven, der giver din baby sikkerhed og beroliger ham. Uanset om mærkelige ansigter, mærkelige lyde eller mærkelige omgivelser har forstyrret din lille, gennem den velkendte og instinktive sugning af napp, vil den hurtigt slappe af igen.

For at optimere denne feel-good-faktor yderligere og videre , opfinder af den kæbevenlige napp, har NUK nu gjort den originale form endnu bedre. Det er modelleret på det kvindelige bryst, når du ammer, hvilket passer perfekt i munden, når din baby suger til det. Det specielle ved denne beroligende er, at den er særlig tynd og smal for at reducere trykket på tænder og kæber. Den flade sugende del og den glatte underside giver en behagelig mundfølelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugende bevægelse. NUK Pacifiers tilpasser sig optimalt til barnets gane og adopteres derfor specielt hurtigt af babyer. De giver afslapning for babyer og deres forældre.

Derudover forårsager NUK-napp ikke forkert justering af tænder og kæber. Dette sikres af den smalle, flade og tynde sugende del. Det minimerer trykket på de små tænder, og kæben efterlader tungen nok plads til de naturlige sugende bevægelser. En yderligere grund til, at den nye NUK-napp er lige så værdsat og anbefalet af jordemødre, børnelæger og tandlæge.

NUK Night & Dag-napp er ikke kun i løbet af dagen meget sjov, men hjælper dine små nemt med at finde drømmelandet. Takket være det harmløse lysende materiale i sugekopsknappen lyser de søde motiver i et blødt lys, selv i mørke. Den anatomisk formede mundplade med flad knap undgår trykpunkter i mave- og lateralpositionen, hvilket gør den lugte ideel til at falde i søvn. Det klare silikonemateriale er let at rengøre og især temperaturbestandigt. Det er fri for skadelige stoffer, kogtæt, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade.

Alle NUK-napper har NUK Air System. En ventil tillader luften at slippe ud af slikkepinden. Dette holder den blød og formbar og lindrer kæben.

Produktdetaljer:
  • Alder: Fra fødslen
  • Design lilla / Hvid
  • Mængde: 2 stykker pr. Pakke
  • Materiale: Silikon
  • Fri for BPA
  • Lyser om natten
  • Kvindebrystmodel
  • Tynd og smal sugehals
  • Flad sugende del / glat underside for naturlig sugende bevægelse

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topseller

NUK Dummy Night & Day Trendline Str. 1 lilla / hvid silikone 2 stykker fra fødslen
78 kr