NUK Dummies Space Disney Winnie The Pooh Gr. 2, 6 - 18 måneder 4 stk

NUK Dummies Space Disney Winnie The Pooh Gr. 2, 6 - 18 måneder 4 stk


Pris
123 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299623

NUK Dummies Space Disney Winnie The Pooh Gr. 2, 6 - 18 måneder 4 stk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Winnie the Pooh og hans venner i NUK-sortimentet
Den blide Winnie the Pooh, den stadigt populære bjørn, pryder nu NUK-serien med hjertevarmende design. Ud over hans honningpotte ledsager Tigger og I-Aah ham på hans spændende rejse ind i NUK-produktverdenen. Med mod, nysgerrighed og frem for alt venskab mestrer Winnie the Pooh og hans venner hvert spændende eventyr. Oplev samlingen nu!

NUK Space-sut: Til særlig følsom babyhud
Din lille har ikke kun sit eget hoved fra starten, men har også fysisk helt andet egenskaber. Din babys hud, uanset hvor ung og fin, er særlig følsom. For at beskytte den bedst muligt og altid sikre den største komfort for din lille, har vi udviklet NUK NUK Space-sutten. Dette fængsler med sin særligt flade og tynde sugende del, som giver tilstrækkelig plads til den naturlige sugebevægelse. NUK Space-sutten passer derfor behageligt ind i den lille mund. Mere end 95% af babyerne accepterer NUK-sutten *. Desuden har den NUK Space ekstra store åbninger, der sikrer maksimal luftcirkulation og tillader den sarte babyhud at trække vejret. Af denne grund vil 99% af mødrene anbefale NUK Space-sutter til babyer med delikat hud *.
* Uafhængig markedsundersøgelse, 114 mødre Tyskland 2018

Anbefalet af eksperter: NUK Dummies beroliger som aldrig før
Da den sunde generelle udvikling af din baby er særlig vigtig for os, ønsker vi, at enhver NUK-baby skal have en sutter, der er tæt på naturen og egnet til kæben. Gennem den videre udvikling af den ortodontisk korrekte NUK Original form beroliger NUK din baby bedre end nogensinde før. På grund af den velkendte form accepterer selv ammede babyer denne sutter godt. Ammende mødre har bekræftet, at NUK-sutten ikke interfererer med amning **.
Desuden forårsager NUK-sutter ikke tand- og kæbejusteringer. Dette sikres ved den smalle, flade og tynde sugende del. Det minimerer trykket på de små tænder og kæber. En yderligere grund til, at NUK-sutten bliver værdsat og anbefalet af jordemødre, børnelæger og ortodontister.
For eksempel bekræftede 100% af de adspurgte ortodontister, at den afprøvede NUK og testede sutter ikke forårsager forkert justering af kæbe eller tand *** . 90% af mødrene anbefaler det, og 92% af ammende mødre bekræfter, at NUK-sutten ikke interfererer med amning **.
** Uafhængig markedsundersøgelse, 307 mødre Tyskland 2017
*** Uafhængig markedsundersøgelse blandt 50 jordemødre , børnelæger og ortodontister hver Tyskland 2017

En pakke, der kan gøre mere
Forresten bringer han NUK Space sit eget hjem med sig: den praktiske sutkasse. Med den kan sutten hygiejnisk tilberedes i mikrobølgeovnen og kan transporteres og opbevares rent og sikkert til enhver tid.

produktoplysninger:
 • NUK Original form - modelleret på det kvindelige bryst under amning, der passer perfekt i munden, når babyen suger på den
 • Ekstra stor åbning for maksimal luftcirkulation og dermed vejrtrækning af huden - perfekt til følsom babyhud
 • Særligt flad og tynd sugende del - giver en behagelig mundfølelse og masser af plads til den naturlige sugebevægelse
 • Genanvendelig transportkasse, BPA-fri, 2 stk. pr. pakke
 • Motiver i unikt design, begrænset udgave
Tekniske detaljer:
 • Alder: Fra fødslen
 • Egnet op til 6-18 måneder
 • Mængde: 4 stykker
 • Materiale (sugekop): silikone
 • BPA-fri
 • Tema: Winnie the Puh

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
77 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Dummies Space Disney Winnie The Pooh Gr. 2, 6 - 18 måneder 4 stk
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Dummies Space Disney Winnie The Pooh Gr. 2, 6 - 18 måneder 4 stk
NUK Dummies Space Disney Winnie The Pooh Gr. 2, 6 - 18 måneder 4 stk
123 kr