NUK Drikkekop Mini Magic Kop 160 ml fra 6 måneder Design : Disney Mickey Mouse

NUK Drikkekop Mini Magic Kop 160 ml fra 6 måneder Design : Disney Mickey Mouse


Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300475

EAN: 4008600378266

NUK Drikkekop Mini Magic Kop 160 ml fra 6 måneder Design : Disney Mickey Mouse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Mini Magic Cup møder de populære tegneseriefigurer Mickey & Minnie Mouse
I en kort periode kan vores små børn lære at drikke selv sammen med de verdensberømte Disney-figurer Mickey og Minnie Mouse . Klassiske modern e Design s pryder NUK Mini Magic Cup og glæder både små og store Disney-fans. Opdag de unikke motiver nu!

At lære at drikke inden for rækkevidde
Med NUK Mini Magic Cup kan selv de mindste drikke som de voksne. 360° drikkekanten opfordrer til at drikke fra alle sider - næsten som en normal kop. Den "magiske" forskel: koppen kan ikke lække, fordi en silikoneskive forsegler toppen indvendigt. Det er stadig en leg at drikke: dit barn skal bare sutte på kanten af koppen. Koppen er også ekstra lille og praktisk. Takket være de ergonomiske håndtag kan selv små fingre og hænder nemt holde den. Og for at holde NUK Mini Magic Cup ren og sikker overalt, er den beskyttet af et ekstra låg.

NUK Mini Magic Kop - drikker som de store, især til de små
Bægeret er fremstillet af et robust materiale af høj kvalitet og er trykt med søde motiver. Den består af ekstra få enkeltdele, som kan skilles ad og samles igen på ingen tid. Alle dele er nemme og effektive at rengøre.

NUK Evolution Kopper - den rigtige kop til alle udviklingstrin
At lære at drikke selvstændigt er et af de vigtigste skridt i dit barns udvikling og en stor udfordring, når det gælder tålmodighed og færdigheder. Derfor har vi udviklet NUK Evolution Cups - drikkekopper i to størrelser og med forskellige drikkedele, som vokser med dit barn. Med flere kombinationer tilbyder denne serie kopper den rigtige kop til hvert udviklingsstadie.Hvert tilbehør er designet til at passe til et andet læringsstadie og kan nemt udskiftes, efterhånden som dit barns færdigheder øges. Desuden er alle drikkedunke 100 % lækagesikre. Så får dit barn altid den opmuntring, det har brug for på det pågældende tidspunkt, og det bliver ved med at lære at drikke sjovt.

Produktdetaljer:
 • Design : Grå
 • Tema: Disney Mickey Mouse
 • Materiale: Polypropylen / silikone
 • Kan rumme op til 160 ml
 • Egnet til børn fra 6 måneder
 • Drikkekant gør det nemt at drikke fra alle sider
 • Bløde, ergonomiske håndtag, der giver et let greb
 • Integreret ventilationsventil til uforstyrret drikkevand
 • Utæthedstæt takket være silikone-tætningsskive
 • Let at samle og rengøre
 • Kan tåle opvaskemaskine
 • Med forbrugervenlig, praktisk skala

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Drikkekop Mini Magic Kop 160 ml fra 6 måneder Design : Disney Mickey Mouse
NUK Drikkekop Mini Magic Kop 160 ml fra 6 måneder Design : Disney Mickey Mouse
82 kr