NUK Drikkekop Magic Kop Disney Frozen Olaf, 230 ml

NUK Drikkekop Magic Kop Disney Frozen Olaf, 230 ml


Variant:
 • NUK Drikkekop Magic Kop Disney Frozen Prinsesse, 230 ml
 • NUK Drikkekop Magic Kop Disney Frozen Olaf, 230 ml
 • NUK Drikkekop Magic Kop Minnie Mouse med 360° drikkekant fra 8 måneder, 230 ml rød
 • NUK Drikkekop Magic Kop Mickey Mouse med 360° drikkekant fra 8 måneder, 230 ml grå

Pris
89 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A320754

EAN: 4008600400233

NUK Drikkekop Magic Kop Disney Frozen Olaf, 230 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Unik NUK Samling - Disney Frozen Edition
Isdronning Elsa og hendes søster Anna fra Disney-filmen "Isdronningen" pryder kollektionen NUK . Snemanden Olaf er også med til festen. De kærlige motiver i den begrænsede Disney Frozen -udgave vil fortryller unge og gamle fans og ledsage dem i deres spændende hverdag.

NUK Magic Kop: At lære at drikke er magisk
Med NUK Magic Cup kan børn drikke som voksne mennesker. 360° drikkekanten opfordrer til at drikke fra alle sider - uden håndtag og næsten som en normal kop. Den eneste "magiske" forskel er, at koppen ikke kan lække. En silikoneskive forsegler toppen indvendigt. Men det er stadig en leg at drikke: dit barn skal bare sutte på kanten af koppen. Et ekstra låg beskytter koppen NUK Magic Cup, så den forbliver ren og sikker, når du er ude og på farten.

NUK Magic Kop - drikker alt sammen som de voksne
Bægeret er fremstillet af et robust materiale af høj kvalitet, 100 % BPA-fri og trykt med søde motiver. Den består af ekstra få enkeltdele, som kan skilles ad og samles igen på ingen tid. Alle dele er nemme og effektive at rengøre.

NUK Evolution Kopper - den rigtige kop til alle udviklingstrin
At lære at drikke selvstændigt er et af de vigtigste skridt i en babys udvikling og en stor udfordring, når det gælder tålmodighed og færdigheder. Derfor har vi udviklet NUK Evolution Cups - drikkekopper i to størrelser og med forskellige drikkedele, som vokser med barnet. Takket være de mange kombinationsmuligheder tilbyder denne serie af kopper den rigtige kop til alle udviklingstrin.
Hver fastgørelsesanordning er designet til at passe til et forskelligt læringsstadie og kan nemt udskiftes, efterhånden som barnets færdigheder øges. Desuden er alle drikkedunke 100 % lækagesikre. Så får dit barn altid den opmuntring, det har brug for på det pågældende tidspunkt, og det forbliver sjovt at lære at drikke.

NUK Kopper opfylder den europæiske sikkerhedsstandard EN14350
Læs omhyggeligt advarslerne og brugsanvisningerne på indersiden. Opbevar venligst produktoplysninger og artikel-/ LOT-nr. til senere brug. NUK Kopper og drikketilbehør kan kun kombineres med de respektive produktserier.

Produktoplysninger
 • Indeholder 230 ml væske
 • for børn fra 8 måneder
 • 360° drikkekant kan bruges lige så godt fra begge sider
 • \tMed beskyttelseshætte til brug på farten
 • Utæt takket være silikone-tætningsskive
 • Kop fremstillet af robust materiale (PP)
 • BPA-fri
 • \tKompatibel med NUK Evolution Cup-serien

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Drikkekop Magic Kop Disney Frozen Olaf, 230 ml
5
65 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 58
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Drikkekop Magic Kop Disney Frozen Olaf, 230 ml
NUK Drikkekop Magic Kop Disney Frozen Olaf, 230 ml
89 kr