NUK Drikkeflaske Mini Magic Glow in the Dark Set i blå

NUK Drikkeflaske Mini Magic Glow in the Dark Set i blå


Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A301092

EAN: 4008600373957

NUK Drikkeflaske Mini Magic Glow in the Dark Set i blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Mini Magic Cup Night og NUK Free style Night Silikone sutter, der er koordineret med hinanden i et attraktivt sæt.

NUK Mini Magic Cup Night - Natten har fået en ny stjerne
Med NUK Mini Magic Cup Night kan selv de yngste drikke som de voksne. 360° drikkekanten opfordrer til at drikke fra alle sider - næsten som en normal kop. Den "magiske" forskel: koppen kan ikke lække, fordi en silikoneskive forsegler toppen indvendigt. Det er stadig en leg at drikke: dit barn skal bare sutte på kanten af koppen. Koppen er også ekstra lille og praktisk. Takket være de ergonomiske håndtag kan selv små fingre og hænder nemt holde den. Og for at sikre, at NUK Mini Magic Cup Night forbliver ren og sikker overalt, er den beskyttet af et ekstra låg.Fordi den lyser i mørke, er det meget nemt at finde koppen. Mens mor og far sover videre. Du skal blot placere NUK Mini Magic Cup med lysende effekt under en lampe eller i sollyset. Det særlige materiale lagrer energien og udsender den som et blødt lys. Hele natten lang.
*Lyseffekt i op til 8 timer.

NUK Gratis style Night - NUK Glow-in-the-Dark sut
NUK Sutter, der lyser i mørket, hjælper babyer med at finde vej til drømmeland. Takket være et lysende materiale, der er uskadeligt for babyer, udsender de et blidt lys i mørket og kan derfor også om natten hurtigt og nemt findes.Sutten NUK Free style Night kan ikke kun overbevise med sine kærligt designede motiver. Denne sut er også særlig skånsom mod barnets sarte hud takket være de store ventilationsåbninger og den mindre kontaktflade. Suttens flade knap har en integreret, diskret ring og er let at gribe fat i for selv de mindste hænder. Det klare silikonemateriale er let at rengøre og er særligt temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, er kogefast, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade. Alle sutter på NUK har NUK Air System. En ventil gør det muligt for luften at slippe ud fra den sugende del. Det holder den dejlig blød og formbar og aflaster kæben.

Produktdetaljer:
  • 360° drikkekant
  • ergonomiske håndtag
  • BPA-fri
  • forseglende silikone skive
  • Flaske: fra 6 måneder
  • påfyldningsmængde: 160 ml
  • Sut: 6-18 måneder
  • Gaveæske med vindue
Leveringsomfang:
  • 1 x Mini Magic Cup Night med lyseffekt i op til 8 timer*
  • 1 x Gratis style Night Silikone sut med knap med glød i mørket effekt
*synlig i mørke omgivelser. Glødetiden varierer afhængigt af farven.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Drikkeflaske Mini Magic Glow in the Dark Set i blå
5
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Drikkeflaske Mini Magic Glow in the Dark Set i blå
NUK Drikkeflaske Mini Magic Glow in the Dark Set i blå
112 kr