NUK Drikkeflaske Kiddy Cup Boy, 300 ml

NUK Drikkeflaske Kiddy Cup Boy, 300 ml


Variant:
  • NUK Drikkeflaske Kiddy Cup Boy, 300 ml
  • NUK Drikkeflaske Kiddy Cup Girl, 300 ml

64 kr
Pris
55 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
9 kr-14%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301111

EAN: 4008600380467

NUK Drikkeflaske Kiddy Cup Boy, 300 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Kiddy Kop: tåler små tænder
Så snart børn får deres første tænder, elsker de at bruge dem! NUK Kiddy Cup har derfor en drikketud af robust plast (polypropylen). Den kan tåle små tænder og er særdeles holdbar. NUK Kiddy Kop har et rumfang på 300 ml til den store tørst, og dens taljerede form gør den nem at holde i for små børnehænder.

Den lækagesikre og letløbende ventil kan nemt tages af fra drikkeindsatsen for at gøre den ukompliceret og grundig rengøring. Takket være den fleksible forbindelse til drikkeindsatsen kan den garanteret ikke blive væk. Bægeret og de enkelte dele kan rengøres i opvaskemaskinen.

Kiddy Cup er kompatibel med alle produkter i systemet NUK First Choice . Den kan nemt monteres med alle andre drikkeredskaber på First Choice og vokser således med barnets evner.

NUK Kiddy Kop - 100% drikkeglæde for børn fra 12 måneder.

Produktdetaljer:
  • Påfyldningsmængde: 300 ml
  • For børn fra 12 måneder
  • Tud af robust hård plast (PP), der tåler små tænder
  • Lækker og letløbende specialventil til let at drikke
  • Kop af let og robust polypropylen (PP), BPA-fri, med praktisk klip
  • Kompatibel med NUK First Choice flasketilbehør

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Drikkeflaske Kiddy Cup Boy, 300 ml
NUK Drikkeflaske Kiddy Cup Boy, 300 ml
64 kr
55 kr