NUK Drikkeflaske First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Pink

NUK Drikkeflaske First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Pink


Pris
140 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299447

EAN: 4008600372141

NUK Drikkeflaske First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK's dyrevenner Monochrome Animals Limited Edition
Simpelt, sort / hvidt design er ikke kun meget trendy, men gavner også dine små. Fordi især i de første par måneder af livet kan dit afkom bedst opleve høje kontraster. De fortryllende motiver fra dyr fra hele verden inspirerer både unge og gamle. Fra til sort / hvid - Safari!

NUK First Choice drikkeflaske
Når din baby bliver et lille barn, sikrer NUK First Choice drikkeflaske en jævn overgang fra mors bryst eller flaske til uafhængig drikke. NUK First Choice blødt silikone drikketud er behageligt blødt og lækagesikkert. Det har NUK Air System, som udligner undertrykket i flasken. Dette reducerer spædbarnskolik og skadelig luftsugning.

Med tiger-silikone drikketud af høj kvalitet
NUK Silikondrikketud er lavet af plast i høj kvalitet. Det klare silikone materiale er let at rengøre og er særligt temperaturbestandigt. Den er fri for skadelige stoffer, kogebestandig, lugtfri, gennemsigtig og har en glat overflade - alle de fordele, der er vigtige for en drikketud.

Fast greb til børns hænder
Håndtagene er ergonomisk formede og har skridsikre knapper.

Nem at rengøre og ideel til madlavning
150 ml plastflasken består af de gennemprøvede First Choice-elementer som ekstra bred flaskeåbning, skruering, tætningsplade og beskyttelseshætte. Alle komponenter kan let tages ud af flasken - ideel til rengøring og madlavning. NUK First Choice drikkeflaske kan kombineres frit med alle andre artikler i NUK First Choice-serien.

produktdetaljer:
  • Let overgang til uafhængig drikke
  • 2x drikkeflasker af polypropylen (PP), kapacitet 150 ml, BPA-fri, lækagefri
  • Blød silikondrik til børn fra 6-18 måneder
  • Ergonomiske håndtag for sikkert greb
  • Motiver i unikt design, begrænset udgave

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Drikkeflaske First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Pink
NUK Drikkeflaske First Choice Monochrome Animals 150 ml Grå / Pink
140 kr