NUK drikkeflaske First Choice + fra fødslen 150 ml lyserød fugl

NUK drikkeflaske First Choice + fra fødslen 150 ml lyserød fugl


Variant:
 • NUK drikkeflaske First Choice + fra fødslen 150 ml lyserød fugl
 • NUK drikkeflaske First Choice + fra fødslen 150 ml grøn Dino

Pris
52 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A269461

EAN: 4008600331261

NUK drikkeflaske First Choice + fra fødslen 150 ml lyserød fugl
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK First Choice + har i mange år været det første valg til flaskefodring baseret på ammemodellen. Med NUK First Choice + har det været muligt at komme endnu tættere på naturen - for en sund kæbeudvikling og en følelse af at drikke som på mors bryst.

Den specielle NUK-form er baseret på mors bryst, når du ammer. Det giver plads nok til din babys tunge og kæbe til den naturlige sugende bevægelse.

Blød som mors bryst. Takket være den nye bløde zone tilpasser silikonposen endnu bedre til ganen - for en naturlig drikfølelse.

Det forbedrede Anti-Colic Air System sikrer en naturlig strøm af mad - så din baby kan drikke afslappet uden at synke luft.

Produktdetaljer:
 • Specielt blød, kæbevenlig silikone-patte
 • Størrelse M: 0 - 6 måneder egnet til mælkeernæring
 • Forebygger kolik: Forbedret antikolisk luftsystem
 • Nem påfyldning og rengøring på grund af ekstra bred flaskehals
 • Indhold: 150 ml
 • Fri for BPA
 • Materialeflaske: Polypropylen
 • Materiale sugekop: Silikon
 • Ubegrænset kombinerbarhed med alle NUK First Choice + produkter
Fordele ved en NUK-polyamidflaske
Den ekstra brede hals på NUK First Choice + -flaskerne sikrer optimal komfort ved påfyldning og rengøring. Den lette talje gør flasken særlig sikker at gribe fast, og den brede base sikrer et sikkert stativ.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK drikkeflaske First Choice + fra fødslen 150 ml lyserød fugl
52 kr