NUK Drikkeflaske Active Cup Design: Winnie the Pooh, 300 ml, med drikketud

NUK Drikkeflaske Active Cup Design: Winnie the Pooh, 300 ml, med drikketud


  • NUK Drikkeflaske Active Cup Design: Tiger 300 ml med drikketud

Pris
89 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produkter fra serien NUK Winnie the Pooh

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A216860

NUK Drikkeflaske Active Cup Design: Winnie the Pooh, 300 ml, med drikketud
Det er utroligt alt det barnet lærer det første år. Men man bør ikke glemme, hvad mere der kan læres og for de aktive børn, at der skal drikkes mere. NUK Active Cup er lavet til de aktive børn og kan indeholde op til 300 ml. så selv den store tørst kan slukkes. Takket været den spild frie silikonetud, er det den ideelle følgesven til turen Flasken er lavet af det ekstreme robuste og modstandsdygtige polypropylen (PP) og fanger øjet med den attraktive desing. NUK First Choice Soft-drikketud af silikone er udstyret med NUK Air System. Den gennemsigtige besyttelseshætte beskytter ventilen mod forurening.

Et andet højdepunkt ved flasken, er de søde Winnie the Pooh motiver Winnie the Pooh er den bedste ven du kunne ønske dig

Produktdetaljer:
  • Design: mint
  • Motiver: Winnie the Pooh
  • Materiale: Polypropylen
  • Indeholder: 300 ml
  • Ekstrem robust, let og resistens
  • Spild fri
  • Drikketud af silikone med integreret blød zone
  • Kompatibel med NUK First Choice flasketilbehør
  • Alder: Fra 12 måneder+

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topseller

NUK Drikkeflaske Active Cup Design: Winnie the Pooh, 300 ml, med drikketud
89 kr
Top mærker