NUK Drikkedunk Nature Sense 150 ml i grøn, 2 stk.
-54%

NUK Drikkedunk Nature Sense 150 ml i grøn, 2 stk.


Variant:
  • NUK Drikkedunk Nature Sense 150 ml i hvid, 2 stk.
  • NUK Drikkedunk Nature Sense 150 ml i grøn, 2 stk.

Vejl. pris¹
290 kr
Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
156 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318613

NUK Drikkedunk Nature Sense 150 ml i grøn, 2 stk.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Nature Sense-flaske med temperaturindikator Control
En god følelse! Når det bliver rigtig svært, føles det bare godt med lidt ekstra sikkerhed. Når dit barn bliver et lille barn, hjælper NUK Nature Sense-flaske med temperatur Control dig med en glidende overgang fra bryst eller flaske til at drikke selvstændigt.

NUK Nature Sense-drikkeflaske med temperatur Control viser med et blik, hvornår den korrekte drikketemperatur er nået, og giver sikkerhed for, at drikken ikke er for varm. Hvis drikken er for varm, bliver den ellers blå indikator hvid, hvis drikken er for varm. Væsken skal helst have kropstemperatur (37 °C = middelblå).
Vigtigt: NUK Temperature Control tjener som en ekstra kontrol. Kontroller temperaturen igen, før du giver dit barn drikken.

NUK Nature Sense-flaske: Til en blid overgang til selvstændigt drikkeri
NUK Nature Sense-flasken er specielt velegnet til babyer, der tidligere er blevet ammet og nu langsomt skal vænnes til at drikke selvstændigt uden at skulle opgive den velkendte følelse af at drikke fra mors bryst. Flaskens ekstra brede og bløde silikonetud (20 % bredere end konventionelle tudser) giver dit barn en naturlig drikkefornemmelse, så snart den er sat på. Den innovative Anti-Colic-ventil gør det desuden muligt at drikke som ved brystet uden at sætte sig og forhindrer dermed barnet i at sluge luft. De lækagesikre drikkeåbninger sikrer sikker og spildfri transport, så drikkekoppen også bliver en trofast følgesvend, når du er ude på tur. De bløde, ergonomiske håndtag, som din lille pige nemt kan gribe om flasken med, og den skridsikre bund, som sikrer en sikker stand, er begge nyttige, når du skal lære at drikke. NUK Nature Sense-flasken i bløde farver er fremstillet af holdbart polypropylen af høj kvalitet og kan frit kombineres med artiklerne fra NUK Nature Sense-serien.

Produktdetaljer:
  • \tDen ekstra bløde og brede læbeholder af silikone giver barnet en naturlig drikkefornemmelse allerede når flasken sættes på.
  • \t NUK Temperatur Control : Indikatoren sikrer, at barnet ikke drikker af flasken, når den er for varm. Hvis drikken er for varm, bliver den blå indikator hvid, hvis den er for varm.
  • \tInnovativ anti-kolikventil gør det muligt at drikke som brystet uden at falde ned og forhindrer, at luft bliver slugt
  • Med bløde, ergonomiske håndtag, der gør det nemt at gribe fat
  • \t2 x flaske af polypropylen (PP) af høj kvalitet, 150 ml, BPA-fri

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
61 kr
(122 kr / 1l)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Drikkedunk Nature Sense 150 ml i grøn, 2 stk.
NUK Drikkedunk Nature Sense 150 ml i grøn, 2 stk.
Vejl. pris¹ 290 kr
134 kr