NUK Cups Esslernset BOY

208 kr
Pris
185 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
23 kr-11%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299452

EAN: 4008600366980

NUK Cups Esslernset BOY
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra bryst eller flaske til første mos og videre til familiemad - hvad der lyder så let, er ofte en reel udfordring for dig og dit barn! For at gøre det lettere for dit barn at lære at spise og drikke uafhængigt, findes der en række NUK-produkter med gennemtænkte former og nyttige funktioner. Esslern NUK sæt kombinerer nogle af dem i en praktisk kombination til børn fra 6 måneder. Og så det ikke går glip af sjov ved familiebordet, inspirerer sættet med farve accenter og søde motiver.

NUK Trainer Cup: At lære at drikke er let
NUK Trainer Cup gør overgangen fra flaske til kop lettere for babyer. Den bløde drikketud er særlig skånsom mod ganen og tandkødet. De ergonomisk formede håndtag gør det også muligt for din lille at holde koppen ubesværet med hele hånden eller fingrene. Og for at forhindre oversvømmelse er NUK Trainer Cup naturligvis 100% lækagesikker.
Et ekstra låg sikrer også ren og sikker transport af koppen.

Easy Learning spiseskål med sugekop og to låg
Easy Learning foderskål giver optimal støtte under fodring, og også når din lille vil ske med sin egen grød. En sugekop i bunden sikrer et fast stativ, og den skrånende kant gør det særligt let at ske skålen lige ind i hjørnerne. Tilbehøret er også gennemtænkt og perfekt egnet til babyhusholdning: Skålen leveres med to låg - hvoraf den ene dækker den løst, for eksempel for at opvarme indholdet i mikrobølgeovnen. Med det andet låg kan skålen lukkes tæt, f.eks. Til transport eller til opbevaring af et måltid i køleskabet. NUK Easy Learning madindlæringsskål er mikrobølgeovn og opvaskemaskine sikker.

NUK Easy Learning fodersked med afrundede kanter og skridsikkert håndtag
NUK Easy Learning fodersked er ideel til din baby fra den 6. måned. Med sin børnevenlige form og afrundede kanter giver den optimal sikkerhed. Takket være det ergonomisk formede skridsikre håndtag mister mor og far ikke grebet, når de fodrer. Det ekstra lange, fleksible håndtag er også ideelt til udskylning af dybe briller.

produktoplysninger:
  • NUK Trainer Cup
  • Alle produkter med gennemtænkte former og nyttige funktioner
  • Easy Learning læringsskål med sugekop og to låg
  • NUK Easy Learning fodersked med afrundede kanter og skridsikkert håndtag
Tekniske detaljer:
  • 1 x NUK Trainer Cup 230 ml med blød drikketud
  • 1 x NUK-skål med et låg hver til mikrobølgeovnen og på farten
  • 2 x fodring af NUK skeer med afrundede kanter og ekstra langt skridsikkert håndtag
  • BPA-frit

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Cups Esslernset BOY
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

NUK Cups Esslernset BOY
NUK Cups Esslernset BOY
208 kr
185 kr