Erstatningsforslag til udsolgte produkter

NUK Cup Mini Magic Glow in te Dark Girl, 160 ml i lilla
p.t. udsolgt

NUK Cup Mini Magic Glow in te Dark Girl, 160 ml i lilla


Vejl. pris¹
136 kr
Pris
132 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A301122

EAN: 4008600372592

NUK Cup Mini Magic Glow in te Dark Girl, 160 ml i lilla
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Natten har fået en ny stjerne
Pssst... Lad mor og far sove... Det er en stor bedrift, når din baby lærer at drikke selv! Især om natten... De nye NUK Mini Magic Cups med lysende effekt gør dette udviklingstrin så meget nemmere. For din lille pige og for dig! Fordi den lyser i mørket, er det virkelig nemt at finde koppen. Mens mor og far sover videre. Du skal blot placere NUK Mini Magic Cup med lysende effekt under en lampe eller i sollyset. Det særlige materiale lagrer energien og udsender den som et blødt lys. Hele natten.* Ligesom alle andre NUK Cups er NUK Mini Magic Cups med glødeeffekt lækagesikre, så alt i sengen forbliver tørt og hyggeligt. Og selvfølgelig tilbyder de et udvalg af fortryllende farver og motiver - især design t til drømmende nætter.
*Lysende effekt i op til 8 timer.

At lære at drikke inden for rækkevidde
Med NUK Mini Magic Cup kan selv de mindste drikke som de voksne. 360° drikkekanten opfordrer til at drikke fra alle sider - næsten som en normal kop. Den "magiske" forskel: koppen kan ikke lække, fordi en silikoneskive forsegler toppen indvendigt. Det er stadig en leg at drikke: dit barn skal bare sutte på kanten af koppen. Koppen er også ekstra lille og praktisk. Takket være de ergonomiske håndtag kan selv små fingre og hænder nemt holde den. Og for at holde NUK Mini Magic Cup ren og sikker overalt, er den beskyttet af et ekstra låg.

NUK Mini Magic Kop - Drikker som de store, især til de små
Bægeret er fremstillet af et robust materiale af høj kvalitet og er 100 % BPA-fri. Den består af ekstra få enkeltdele, som kan skilles ad og samles igen på ingen tid. Alle dele er nemme og effektive at rengøre.

NUK Evolution Kopper - den rigtige kop til alle udviklingstrin
At lære at drikke selvstændigt er et af de vigtigste skridt i dit barns udvikling og en stor udfordring, når det gælder tålmodighed og færdigheder. Derfor har vi udviklet NUK Evolution Cups - drikkekopper i to størrelser og med forskellige drikkedele, som vokser med dit barn. Hvert tilbehør er designet til at passe til et andet læringsstadie og kan nemt udskiftes, efterhånden som dit barns færdigheder vokser. På den måde får dit barn altid den støtte, det har brug for på det pågældende tidspunkt, og det bliver ved med at være sjovt at lære at drikke.

Produktdetaljer:
  • 360° drikkekant
  • ergonomiske håndtag
  • BPA-fri
  • forseglende silikone skive
  • Flaske: fra 6 måneder
  • påfyldningsmængde: 160 ml
  • Sut: 6-18 måneder
  • Gaveæske med vindue
Leveringsomfang:
  • 1 x Mini Magic Cup Night med glødeeffekt i op til 8 timer*
*synlig i mørke omgivelser. Glødetiden varierer afhængigt af farven.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Cup Mini Magic Glow in te Dark Girl, 160 ml i lilla
5
41 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 34
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers